Ana içeriğe atla

Aylem Güngördü - Az Mantıklı Konuş Kitap Tanıtımı


Merhabalar

Aralık ayı başlarında raflarda yerini alan ve wattpadde yayınlanıp bir çok kişi tarafından sevilip zevkle okunan bir kitapla geldim. Aylem Güngördü Az Mantıklı Konuş.
Kitabı okuyanlar eğlendiklerini söyleseler de ben asıl arka kapak tanıtımına takıldım. Ne demek tanımadığınız her adamın teklifini gerçek aşkı bulabilmek adına kabul etmek? Bu gerçekten çok ilginç. Ayrıca en yakın arkadaşınız da durup dururken neden böyle bir teklifle size gelsin deli mi bu? Ya da gerçekten size kabul ettirebileceği cazip bir teklif olmalı. Yoksa insanın gerçekten balatalarını çizmiş, akıl noksanı olması lazım.

Kitap halini okuyanlar arasındaki yorumlara göz attığımızda çok iyi olduğunu söylüyorlar. Çok da güldüklerini. Ayrıca wattpadde de ilk bir kaç bölümünü okudum açıkçası eğlenceli bir kitaba benziyor. Yakın zamanda alışveriş sepetine eklemek istiyorum çünkü gülmek ruha çok iyi geliyor ve benim bu aralar gülmeye ve ruhumun şöyle eskilerden arınmasına, kendine gelmesine çok ama çok ihtiyacım var.

Hadi bakalım herkese keyifli okumalar.

Tanıtım Bülteninden

Bir gün en yakın arkadaşınız siz evde sürekli pinekleyip aşk filmleri izlerken, sizinle hayatınızı değiştirecek bir anlaşma yapsa ne derdiniz? Hatta biraz daha açalım... Bu anlaşmanın içeriği, tanımadığınız her adamın görüşme teklifini gerçek aşkı bulabilmek için kabul etmek zorunda olmanız olsa? Cevabınızı duyuyor gibiyim. Hayır değil mi? Ben ne yaptım? Kabul ettim! Gerçek aşkımı buldum mu sizce? Gelin size şunu baştan bir anlatayım...

Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 220

Papillon Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Gizem Bilici - Ateşkes

Merhabalar Gizem Bilici'nin kalemi ile tanışmam  Gönülçelen  kitabını hediye eden bir arkadaşım sayesinde olmuştu. Yakın zamanda Ateşkes kitabını da çok merak ettiğimden okumak istedim. 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Tarihte Bugün 13 Mart

 

Monica Mccarty - Aziz

Merhabalar İskoç hikayelerine merak salmama neden olanlara selam olsun diyerek başlayalım.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Tarihte Bugün 14 Mart