Ana içeriğe atla

Aylem Güngördü - Az Mantıklı Konuş Kitap Tanıtımı


Merhabalar

Aralık ayı başlarında raflarda yerini alan ve wattpadde yayınlanıp bir çok kişi tarafından sevilip zevkle okunan bir kitapla geldim. Aylem Güngördü Az Mantıklı Konuş.
Kitabı okuyanlar eğlendiklerini söyleseler de ben asıl arka kapak tanıtımına takıldım. Ne demek tanımadığınız her adamın teklifini gerçek aşkı bulabilmek adına kabul etmek? Bu gerçekten çok ilginç. Ayrıca en yakın arkadaşınız da durup dururken neden böyle bir teklifle size gelsin deli mi bu? Ya da gerçekten size kabul ettirebileceği cazip bir teklif olmalı. Yoksa insanın gerçekten balatalarını çizmiş, akıl noksanı olması lazım.

Kitap halini okuyanlar arasındaki yorumlara göz attığımızda çok iyi olduğunu söylüyorlar. Çok da güldüklerini. Ayrıca wattpadde de ilk bir kaç bölümünü okudum açıkçası eğlenceli bir kitaba benziyor. Yakın zamanda alışveriş sepetine eklemek istiyorum çünkü gülmek ruha çok iyi geliyor ve benim bu aralar gülmeye ve ruhumun şöyle eskilerden arınmasına, kendine gelmesine çok ama çok ihtiyacım var.

Hadi bakalım herkese keyifli okumalar.

Tanıtım Bülteninden

Bir gün en yakın arkadaşınız siz evde sürekli pinekleyip aşk filmleri izlerken, sizinle hayatınızı değiştirecek bir anlaşma yapsa ne derdiniz? Hatta biraz daha açalım... Bu anlaşmanın içeriği, tanımadığınız her adamın görüşme teklifini gerçek aşkı bulabilmek için kabul etmek zorunda olmanız olsa? Cevabınızı duyuyor gibiyim. Hayır değil mi? Ben ne yaptım? Kabul ettim! Gerçek aşkımı buldum mu sizce? Gelin size şunu baştan bir anlatayım...

Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 220

Papillon Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Naime Özeren - 23 Nisan

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.