Ana içeriğe atla

Kahraman Tazeoğlu - Aşkla Kal Kitap Tanıtımı


Merhabalar 

2015 yılını geride bıraktığımız son günlerde 2016 yılına bir gün kala sizlere son tanıtım yazımı yazayım istiyorum.
Kahraman Tazeoğlu'nun 2016 yılının 4 Ocak günü raflarda yerini alacak olan kitabı Aşkla Kal.

Kahraman Tazeoğlu'nun Bukre kitabını okumuş biri olarak yazarın tarzını seviyorum ancak fazlasıyla aşkla duygu seli olan kısımlarının maalesef bana göre olmadığını da belirtmek istiyorum. Oysa ki Bukre'nin ilk başında yazılmış olan aşk hikayesini beğenmiştim. Ancak hikaye bitip de aşkla ilgili yazılan o yoğun duygular açıkçası beni boğmadı da değil. Umarım yeni çıkacak olan Aşkla Kal kitabı da çok yoğun aşkla ilgili duygulardan ziyade, güzel hikayelerin olduğu bir kitaptır. Her ne kadar kitap arka tanıtımında pek de hikayeye benzer bir yazı algılamamış olsam da yine de okunmaya değer olabileceğini düşünüyorum.

Aşkla Kal kitabı kitap satış sitelerinde ön siparişlere de açılmış durumda. Şimdiden herkese neşe,huzur,sevinç, sağlık dolu ve savaşın olmadığı dostluğun kazandığı bir 2016 yılı diliyorum. Mutlu yıllar, her şey gönlünüzce olsun.

Tanıtım Bülteninden


İnsan olmaktan yorulur bazen insan.

Hayat yorar, aşk yorar, yalnızlık yorar, kalabalık yorar, gelen yorar, giden yorar...
Sana sunulan hiçbir şeye alışma bu yüzden. Terk edenler yorar...
Daha az güvenmeye, daha az sevmeye ve daha az inanmaya tecrübe diyorlar. Ama bu tecrübe değil, tecrübeyi doğru kullanamamaktır.
Daha az güvenmek, güven sorunu yaratır. Gerektiği kadar güvenmelisin. Daha az sevmek yalnızlığı getirir. Hak ettiği kadar sevmelisin.
Daha az inanmak inancını zedeler. Neye ne kadar inanman gerek, onu bilmelisin.
İnsanlar terk edilerek terk etmeyi, aldanarak aldatmayı öğreniyorlar. Oysa terk edilen sadakati, aldatılan dürüstlüğü öğrenmelidir. Hayatın getirdiği sevinç ve mutlulukları nasıl kabul ediyorsak, onun sunacağı kederleri de aynı olgunlukla kabul etmeliyiz. Bu dünya bir imtihan dünyası. Kaderimize yazılan her keder, dayanma, sabretme ve inanma gücümüzü sınar.
Yıkılmış, aldanmış, incinmiş, kırılmış olabilirsin. Umutların tükenmiş de olabilir. Bu kaderindir. Kader seni sürekli dener. Cevabını bilmediğini sandığın bir soru gibi gelir. Oysa Rabb’in o sorunun cevabını çoktan vermiştir. Ve onun senin durumundakilere verdiği en iyi cevap gece-gündüz ilişkisidir. Geceyi ve gündüzü düşün şimdi. Ve şunu:
Her yeni gün, bitmiş bir gecenin ardından başlar ve şahitlik ettiğimiz bitişler, göremediğimiz nelerin başlangıcıdır kim bilir...


Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 312

Destek Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?