Ana içeriğe atla

Ayşegül Çiçekoğlu - Sen Benim Kaderimsin Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Yakın zamanda raflarda yerini alan wattpad'de okuduğum ve beğendiğim bir kitapla geldim. Ayşegül Çiçekoğlu Sen Benim Kaderimsin.
Aslında kitabı yorumlamak da istiyorum ancak kitaba ve yazara haksızlık olmaması açısından kitap halini yeniden okuduktan sonra sizlerle paylaşmak uygun olacak. Kapak tasarımına bayıldım. Zeynep çok şeker görünüyor. Kirpi ile Selçuk'un hikayesini sizlere tavsiye ederim. Ben okurken eğlenmiştim.

Ayşegül Çiçekoğlu'nun wattpad'de yazılan bütün hikayelerini okuyan biri olarak sıkı takipçisiyim. Akıcı bir kaleme sahip. Çok kısa süre sonrada yine wattpad'de yayınlanan Yaşanmamış Yıllar isimli hikayesini kitap kokusu ile buluşturacak. Ayrıca wattpad'de yayınlamakta olup emek hırsızlığı nedeniyle yayından kaldırılan, kitap olmayı bekleyen hikayeleri de mevcut. Yolun açık olsun Ayşegül Çiçekoğlu. Yepyeni kitaplarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Keyifli Okumalar Dilerim.

Tanıtım Bülteninden

Sen Benim Kaderimsin; bitmeyen bir aşkın, sevdiğinin gözlerinin içine bakıp, titreyen bir yüreğin, sabrın ve sadakatin hikâyesi...

İnatçı, hırçın ve dikbaşlıydı Zeynep. Öyle her erkeğin çekebileceği bir kız değildi. Kendi de bunun farkında olduğu için “Evlenmeyeceğim!” derdi.
Çapkın, serseri ve yakışıklıydı Selçuk. Zeynep’i ilk kez gördüğünde, o daha ufacık bir bebekti. Parmağını tutan ve ona gülümseyen bu bebeği, ilk görüşte sevdi.
Onlar didişe didişe birlikte büyüdüler, birlikte oynadılar ve zamanı geldiğinde de yüreklerinde büyüyen sevgiye karşı koyamadılar. Ama Selçuk, “Kirpi” diye çağırdığı kıza âşık olduğunu anladığında, uzun ve yorucu bir yolun kendini beklediğini bilmiyordu. Yine de ne olursa olsun tek bir şeyden emindi: Bu inatçı Kirpi’yi ilk gördüğü andan beri seviyordu ve ondan asla vazgeçmeyecekti. Peki ya Kirpi buna ne diyecekti? Unutmayın, onun dikenleri vardı! Onlar birbirlerinin kaderi olabilecek miydi?


Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 400

Olimpos Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.