Ana içeriğe atla

V. M. Giambanco - Bir Kabusun Anatomisi Kitap Tanıtımı



Merhabalar

Bugün piyasaya çıkan ve buram buram cinayet ve polisiye kokan bir kitapla geldim. V. M. Giambanco ve Bir Kabusun Anatomisi




Son zamanlarda ya ben çok psikopat oldum ya da artık beyin göçü yaşıyorum emin değilim ama aşk romanlarına sanırım uzunca bir süre ara vermeliyim. Her ne kadar yazım ve anlatım farklı olsa da sonuçlar aynı yerlere çıktığından mıdır? yoksa çok satan yazarlardan alınan kurgulardan mıdır? henüz karar veremediğim bir özenti var yeni yazar arkadaşlarda ve kitapları çok satsın diye bir çoğu maalesef hemen hemen aynı kurgularla ve neredeyse aynı cümlelerle kitap çıkarmaya başladılar ve bu da benim okuma isteğimi ve aşka olan o güzel bakış açımı maalesef köreltiyor. Bir süre hatta uzunca bir süre okuyup yorumlamak istediğim bir kaç kitaptan sonra sanırım polisiye kitap yorumlarım gelecek.

Neyse konudan çok uzaklaştık. Aşkı meşki bir yana bırakalım gelelim yeni kitabımıza. Kitabımızın arka kapak tanıtımında bahsedildiğine göre elimizde yine psikopat bir katil, seri cinayetler ve bunu çözmesi beklenen bir polisimiz ya da avrupai deyimle dedektifimiz var. Ancak burada dikkat çekilen nokta sadece cinayetleri ve bağlantıyı çözebilmek için elinde on üç gününün olması . Madison bu süreyi nasıl kullanır? katili bulur mu bulamaz mı? bunları hepsini okuyup göreceğiz. Yazarın dilimize çevrilen ilk kitabı. Malum kitabın kurgusu kadar çevirmenin de çevirebilme yeteneği çok önemli. Kitabı almak isteyenler sipariş edebilirler şu anda kitap sitelerinde alınabilir durumda. Okuma ve alışveriş listeme eklediğime göre herkese keyifli okumalar.


Tanıtım Bülteninden


Seattle yakınlarında üç çocuk kaçırılır. İçlerinden biri evine geri dönemez. Diğer ikisi yaralı olarak dönse de olayın ardındaki sır perdesi asla aralanamaz. Bu olaydan yirmi beş yıl sonra, dört kişilik bir ailenin tüm fertleri vahşi bir şekilde öldürülür. Cesetlerin yanına kazınan “on üç gün” yazısı, cinayet masası dedektiflerinin çözmesi gereken zorlu bir bilmecedir artık. Üstelik katil, öldürmeye devam etmektedir.Dedektif Alice, cinayetler arasında bir bağlantı olduğuna inanır. Sırf öldürmek için yaşayan bir psikopatı durdurmanın yolu, yirmi beş yıl önceki olayın çözülemeyen gizeminden mi geçecektir? Madison’ın cinayetleri çözmek ve aradaki bağlantıyı kanıtlamak için sadece on üç günü vardır.

Düşmanların müttefik olduğu, tüm bilinmezlerin iç içe geçtiği, geçmişten gelen kinin hayatları paramparça ettiği bir süreç. Karanlık çökmeden önce, son on üç gün…


Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 558

Panama Yayıncılık

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?