Ana içeriğe atla

Laurie Halse Anderson - Konuş Benimle Kitap Tanıtımı



Merhabalar

Geçtiğimiz haftalarda raflarda yerini alan yine sırlarla dolu bir kitapla tanışmaya hazır mısınız? Laurie Halse Anderson Konuş Benimle.
İnsanın konuşamaması ya da konuşmak istememesi zordur bilirim. Bazen çevrenizde o kadar çok insan vardır ama aslında yoktur. Anlatamazsınız kendinizi, dökemezsiniz içinizi. Kalabalıkken yapayalnızsınızdır aslında. Sanırım Konuş Benimle de böyle bir kitap.


Kitabın konusuna baktığımızda yine bizi içine çekip alabilecek bir kurgu gibi duruyor. Melinda'nın içinde sakladığı sır ne zaman ona ağrı gelmeye başlayacak ve içini dökecek birini arayacak? En önemlisi bu sır ne?

Gizemli kitaplar kurgu ve son iyi bağlandıysa tadından yenmez. Arka kapak tanıtımından anladığım kadarıyla bizi içine çekecek bir kitap gibi duruyor. Hadi bakalım bunu da alışveriş ve okuma listemize ekleyelim. Melinda'nın hikayesi umarım kötü bir sonla bitmez. Laurie Halse Anderson Konuş Benimle ile umarım istediği başarıyı ve okuyucu kitlesini yakalar.

Keyifli okumalar dilerim.

Tanıtım Bülteninde


Konuşmak gittikçe zorlaşıyordu. Boğazım sürekli acıyor, dudaklarım kuruyordu. Geceleri uyurken çenemi o kadar sıkıyordum ki sabahları başım ağrıyordu… Ne zaman annemle, babamla ya da öğretmenlerden biriyle konuşmaya çalışsam ya kekeliyor ya da donup kalıyordum. Sorunum neydi benim?

Melinda Sordino’nun bir sırrı var. Ama sırrını paylaşabileceği kimsesi yok. Bütün arkadaşları, hatta tanımadığı insanlar bile ondan nefret ediyor. Ve günden güne içine kapanan Melinda, çareyi susmakta buluyor. Yalnızlaştıkça susuyor, sustukça yalnızlaşıyor. Ta ki O ŞEY’den kaçıp saklanamayacağını, O GECE’yi unutamayacağını anlayana dek…


Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 304

Go Kitap

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kademe Analizi Nedir?

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Risk Bildirim Formu

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.