Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Aralık, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

06.12.2016 D&R Kitap Alışverişlerim 2

Merhabalar Dün ilkini yayınladığım D&R kitap alışverişimin ikinci yazısıyla geldim. O kadar çok kitap aldım ki umarım yakın bir zaman içinde yeniden kitap almam. Hoş sözümü tutamayacağımı biliyorum ama ne yaparsın umut fakirin ekmeği misali kendi kendime sözler veriyorum. Hadi gelin neler aldığıma bakalım.

06.12.2016 D&R Kitap Alışverişlerim 1

Merhabala Kendimi durduramıyorum. Deli gibi kitap alışverişi yapıyorum. Okuoku.com'dan sonra D&R de kullandığım kredi kartına bankanın puan kampanyası olunca, üstelik 100,00.-TL ve üzeri alışverişe de Adam Fawer Oz kitabı hediye edilince kendimi frenleyemedim yalan yok.

Stefan Zweig - Satranç

Merhabalar Ailemizde Edebiyatçı bir amcamız olması kadar güzel bir duygu olamaz sanırım. Her ne kadar onun kadar kitap okumamış ya da okuyamıyor olsak dahi elimizden geldiğince kendisine yetişme çabamız devam ediyor.

06.12.2016 Okuoku Kitap Alışverişim 2

Merhabalar Dün ilkini yayınladığım okuoku.com kitap alışverişlerimin devam yazısı ile sizlerleyim. Bakalım bakalım neler almışım.

Denebunu.Com Aralık Ayı Kutusu

Merhabalar Bugün sizlere değişik bir haberle geldim. Değişik diyorum çünkü ilk okuduğumda yok artık olmaz öyle şey dediğim doğrudur ama gerçekten uygulanıyormuş. Neyse uzun lafın kısası sizlere olayı anlatayım.

06.12.2016 Okuoku Kitap Alışverişim 1

Merhabalar Artık kendime söz vermemeye karar verdim. Çünkü nasıl olsa kitap alışverişi konusunda kendimi frenleyemiyorum. Nerede bir kitap indirimi olsa ben anında soluğu orada alırken, kitap almama, önce elimdeki kitaplarımı okuma sözlerim maalesef ütopik birer vaatten öteye geçemiyor. 

17.12.2016 İnsancıl Kitabevi Kitap Alışverişlerim

Merhabalar Eskişehir'de olupta İnsancil Kitapevini ve stant indirimlerini bilmeyen yoktur sanırım.

Bitenler - Çöpe Gidenler 10

Merhabalar Yine bir bitenler yazısı ile sizlerleyim. Bakalım neler bitirmişim.

Blog ve Blogger Keşif Etkinliği / Keşfedilen Bloglar 3

Merhabalar Blog keşif etkinliğimizden bloğumuza uğrayanlar kimlermiş bakalım hep birlikte görelim. 

Sosyal Sorumluluk Projesi Teşekkürler Swotpisces Bloğu

Merhabalar Bugün sizlere çok güzel bir yazı ile geldim. Yazıyı ilk okuduğumda o kadar duygulandım ki keşke bende bu proje de görev alabilseydim diye düşündüm. 

Bitenler - Çöpe Gidenler 9

Merhabalar Bitenler çöpe gidenler yazısı ile sizlerleyim. Yazılarım o kadar çoğaldı ki unutmamak adına taslak yapıp sonrasında da sırayla yazıyorum. Hadi bakalım neler bitirmişim.

Meral Kır - Aşkın Kokusunu Aldım

Merhabalar Meral Kır'ın Aşkın Kokusunu Aldım kitabını çıkar çıkmaz almış, sonrasında da çok vakit kaybetmeden okumuş biriyim. Ancak yorum için geç kaldım. O zaman hemen yoruma geçelim.

15.10.2016 Bargello Parfüm Alışverişim

Merhabalar Aslında alışverişi yapalı uzun zaman olmasına rağmen kpss, ev, iş vs. derken yazılarımı maalesef zamanında paylaşamadım. O zaman sırasıyla gelsin yeni yazılarım.

Blog ve Blogger Keşif Etkinliği 3

Merhabalar En son yaptığım blog keşif etkinliğinin üstünden bayağı zaman geçmiş. Daha önce yapmış olduğum blog keşif etkinliklerine aşağıda linklerden ulaşabilirsiniz.

31.10.2016 Okuoku Kitap Alışverişlerim 2

Merhabalar Dün yazmış olduğum Okuoku kitap alışveriş yazımın devamıyla karşınızdayım. Bakalım hangi ciciler kitaplığımda yerini almış.

31.10.2016 Okuoku Kitap Alışverişlerim 1

Merhabalar Gün geçmiyor ki ben kendime verdiğim sözleri yine tutamayayım. Evet yine kitap alışverişi yaptım. O kadar çok okunacak kitap var. Ben bu kitap alma hastalığıma bir çare bulmam gerekirken, kendimi sürekli kitap alışverişi yaparken buluyorum. Sonum ne olacak hiç bilmiyorum. Neyse hadi bakalım neler almışım.

1.Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı 09-18 Aralık 2016

Merhabalar Yine bir fuar haberi getirdim. Bu sefer Osmaniye'ye konuk oluyoruz. Hadi hep beraber fuar detaylarına göz atalım.

11.11.2016 Kitapyurdu Kitap Alışverişim

Merhabalar Uzun zamandır çıkmasını beklediğimiz bir kitap daha raflarda yerini alırken, ben ön siparişe çıkar çıkmaz hemen siparişini verdim.