Ana içeriğe atla

06.12.2016 D&R Kitap Alışverişlerim 1

Merhabala

Kendimi durduramıyorum. Deli gibi kitap alışverişi yapıyorum. Okuoku.com'dan sonra D&R de kullandığım kredi kartına bankanın puan kampanyası olunca, üstelik 100,00.-TL ve üzeri alışverişe de Adam Fawer Oz kitabı hediye edilince kendimi frenleyemedim yalan yok.

Zira bu kadar kitap aldıktan sonra bunları çaktırmadan kitaplığa yerleştirmek büyük bir başarı öyküsüdür kanımca. Kitap çok olunca D&R'den aldığım kitapların tanıtımları da iki parça halinde yayınlanacak. Yine abarttım biliyorum ama dayanamadım. Hadi bakalım neler almışım.

Okuoku.com'dan Zeynep Işıklar kitaplarını indirimdeyken alınca geriye kalan tek kitap olan Bal Köpüğüni de burada daha uyguna bulunca seriyi tamamladım ve bari bu eksik kalmasın diye aldım. 

Sarah Jio kitaplarını her ne kadar aynı tarz yazıyor (eski-yeni arasında gidip gelme) çerezlik kitaplar diye düşünsem de serisini tamamladığımdan sanırım yeni çıkan kitaplarını da hadi bu da olsun, eksik kalmasın diye sepete ekliyorum. Ama yine de hikayeleri okunabilir olduğundan galiba almaya devam edeceğim gibi duruyor ve Sarah Jio'nun "ne yazsa okurum" diyen bir kemik kitlesi var ya sanırım bende o kitleye farkında olmadan dahil oldum. 

Saftirik Greg Günlüğü Karışık İşler Bunlar serinin 11.kitabı. İlk 10 kitabını oğlum için almıştık. Nette dolanırken görmüş. "Ne olur alalım anne" deyince kıramadım. Son çıkan kitabını da ekledim sepete.

Adam Fawer Oz kitabı başta dediğim gibi D&R hediyesi. Almak istediğim bir kitaptı. Çok da iyi denk geldi. Söylemeden geçmeyeyim. Şu anda 150,00.-TL ve üzeri alışverişlere Ayşe Kulin Kanadı Kırık Kuşlar kitabı hediye. Almak isteyen arkadaşlar varsa haberi olsun. 

Devam yazım yetişirse yarın gelecektir.

Hepinize keyifli okumalar. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?