Ana içeriğe atla

Denebunu.Com Aralık Ayı Kutusu

Merhabalar

Bugün sizlere değişik bir haberle geldim. Değişik diyorum çünkü ilk okuduğumda yok artık olmaz öyle şey dediğim doğrudur ama gerçekten uygulanıyormuş. Neyse uzun lafın kısası sizlere olayı anlatayım.

Geçen ay bir blogger arkadaşımın bloğunda yaptığı paylaşım dikkatimi çekti. Kasım ayı denebunu paketim geldi şeklinde başlayan yazısını büyük bir merak içinde okudum. Söylenene göre denebunu sitesine üye oluyordunuz ve her ay size denemeniz için bir paket gönderiliyordu. Üstelik deneme ürünlerinin gönderildiği kargo ücreti de size ait değil. Başta açıkçası bana biraz ütopik gelse de insanoğlu işte merakıma yenildim ve siteye ücretsiz üye oldum. 

Kasım ayı kutusu tükendiğinden bende Aralık ayı kutusunu isterim diye düşündüm. Üye olduktan sonra açıkçası ben bu olayı da unuttum. Derken bir gün gelen bir mailde Aralık ayı kutunuzu talep edin yazıyordu. Tamam dedim isteyelim bakalım. Geçen hafta kutuyu talep ettim. Yaklaşık olarak 5-6 gün gibi kısa bir sürede kutuyu göndermişler ve ben bugün kutuyu teslim aldım. 

Öncelikle şunu belirteyim uygulama çok başarılı duruyor. Muhtemelen bu firmalarla anlaşmalar yapılmıştır ve gönderilen ürünler bir nevi reklam promosyonu olarak düşünülebilir. Ancak olay sadece bununla sınırlı değil. Kutuyu aldınız. Ürünleri kullandınız. Bundan sonraki son aşamada kullandığınız ürünlerle ilgili sitede yorum bırakmanız gerekiyor. Yani ürünleri aldım bitti değil. Hepsi bu kadar. 

Gelelim bana Aralık ayı kutusunda neler göndermişler.

Persil deneme boyu. Ancak ben bunu rahat 3 kere kullanırım. (Bu arada kargo sırasında hafif kapağı gevşemiş ve akmış ama çok da zarar verecek boyutta değil.) 

Bref Power Aktiv WC için hijyen sağlayıcı kapsüller. Bu da çok iyi geldi. Elimdeki bitmişti. Yenisini almadan gelmesi güzel oldu.

Dr.Beckmann Renk Koruyucu Mendil. Açıkçası daha önce renk koruyucu mendil kullanmadım. Deneyelim bakalım. Memnun kalırsam benim için büyük kurtarıcı olacak. 

CH Alpha Eklem sağlığı için deneme boyu kullanım ürünü. Açıkçası bu tür ürünlerin tek kullanımda etkisi ne kadar olur bilemiyorum ama deneyelim bakalım. Belki de rahatlatıcı etkisi vardır.

Benden şimdilik bu kadar. Hepinize sağlıklı günler dilerim. Ben ve oğlum bu sıralar gripten kırılıyoruz. Şükür eşimde bir şey yok. Kendinize cici bakın. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Gülşen - Bangır Bangır

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?