Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Mayıs, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

8.Kadıköy Kitap Günleri - Yazar İmza Günleri

Merhabalar 1 Haziran günü başlayacak 8.Kadıköy Kitap Günleri için edindiğim imza günleri bilgilerini sizlerle paylaşmak için geldim. 

2.Üsküdar Kitap Fuarı Müjde Aklanoğlu İmza Günü

Merhabalar Hadi bakalım İstanbullular ve fuara gitmek isteyen tüm kitapsever dostlar. Yapacağım duyuruya hepiniz davetlisiniz.

22.05.2016 İnsancıl Kitabevi Kitap Alışverişlerim

Merhabalar Pazar günü çarşıda işlerimi halledip eşim ve oğlumun gelmesini beklerken nerede vakit geçirebilirim diye düşündüm. Kafeler yada alışveriş merkezleri bana göre vakit öldürmek için hiç de iç açıcı yerler değil.

8.Kadıköy Kitap Günleri 01-05 Haziran 2016

Merhabalar Hadi buyurun dün akşam size ne demiştim. Şimdi İstanbul'da olmak vardı. Alın işte size kitap fuarının 2.si. Gel de efkarlanma şimdi. Hemde yer Haydarpaşa Tren Garı peronları. Ne kadar otantik. Hem Haydarpaşa Garı hem kitaplar daha ne olsun.

2.Üsküdar Kitap Fuarı 28 Mayıs-04 Haziran 2016

Merhabalar Şimdi İstanbul'da olmak vardı diyebileceğimiz bir yazı ile geldim. Evet evet bu sıra fuarlar aldı başını gidiyor. Sıradaki fuarımız ise bu yıl 2. si düzenlenecek olan Üsküdar Kitap Fuarı.

20.05.2016 - A101 Kitap Alışverişlerim

Merhabalar 05.05.2016 tarihinde A101 mağazalarına gelen kitap alışverişimi daha doğrusu ancak akşam gidebildiğim için son kalan kitabı bulabildiğimi size  05.05.2016 - A101 Kitap Alışverişlerim  yazısıyla paylaşmıştım.

Anneler Günü Alışverişlerim

Merhabalar Anneler günü indirimlerini herkes gibi ben de takip edenlerdenim. Genellikle çevremdekilere güzel indirimleri haber de veririm. Ancak bu sefer öyle olamamış. Manevi kızım maalesef anneler günü indirimini kaçırmış ve alması gereken kozmetik ürünlerini alamamış. Bu durum da benim uzun zamandır aklımda olan bir konuyu gündeme getirdi.

Berat Kandilimiz Kutlu Olsun

Merhabalar Bildiğiniz üzere Şaban ayının 14.gecesini 15'ine bağlayan gece Berat Kandilidir. Berat aklanmak, temizlenmek anlamlarına da gelir. Allah bu gece de şükür, nimet ve tövbe kapılarını biz kulları için sonuna kadar açar.Tüm müslüman alemi için bu gece çok önemli ve hayırlıdır.

Eskişehir Kitap Fuarı Oğluma Gelen Hediyeler

Merhabalar Her ne kadar Eskişehir kitap fuarını geride bırakmış olsak da yazacaklarımız henüz bitememiş. Benim de biraz geç kaldığımı düşünürsek daha yazacak geç kalınmış çok yazı var bloğa aktarılacak.

8.Kocaeli Kitap Fuarı 14-22 Mayıs 2016

Merhabalar Malum Eskişehir kitap fuarı'nı ben buralarda olamadığım, geldiğimde de yoğun çalışma programımdan ve oğlumun derslerinden dolayı çok fazla ilgilenemediğim bir şekilde bitirdik. Bunca yıldır Eskişehir' de böyle büyük bir kitap fuarı beklemiştim doya doya gezerim diye ama nasipten öte köy yok maalesef. Umarım bir daha ki sefere kısmet olursa içime çeke çeke, sindire sindire bir fuar haftası geçiririm.

Güneş Demirel - Şimdi Benimsin

Merhabalar Uzun zamandır okumak istediğim fakat fırsat bulamadığım kitabı okuyup bitirdim. Kitap çok merak edilen bir kitap olması ve sosyal medyada da son zamanlarda sıkça adını duyurmasıyla ilgimi çekmişti. Öncelikle size konusundan bahsedeyim. Kitap hakkındaki düşüncelerimi sona saklıyorum.

05.05.2016 - A101 Kitap Alışverişim

Merhabalar Artık öğrenmeyen kalmadı diye düşünüyorum. Malum perşembeleri A101 indirim günleri var ve ara ara da kitaplar indirimli olarak geliyor. 

Eskişehir Kitap Fuarı İleri - NTV ve İletişim Yayınları

Merhabalar İleri Yayınları ile devam ediyoruz. Tarihimizle Ve Atatürk'le ilgili birçok kitaba rastlayabileceğiniz bir stantdı ve tek kelime ile bayıldım. 

Eskişehir Kitap Fuarı Olimpos- Dolce Vita - Sel ve Tunç Yayıncılık

Merhabalar Fuar fotoğraflarım maalesef çok fazla olduğundan ve benim de mazeretlerim nedeniyle gecikti. Kalan yazılarımı da bugün paylaşıyorum. 

Eskişehir Kitap Fuarı Koridor - Go Yayınları ve C4 Kitap

Merhabalar Koridor ve Go Yayınlarının stantı çok güzel görünüyordu. Dizaynı nedense çok hoşuma gitti. Sarah Jıo 3 lü set fiyatı da 40,00.-TL' den satışta. Bu indirim kaçmaz.

Eskişehir Kitap Fuarı - Epsilon Yayınevi / Eskişehir İnsancıl Kitabevi

Merhabalar Epsilon Yayın evi 3 kitap 15,00.-TL tekl kitap 6,00.-TL gibi fuara özel kampanyalar yapmış. Bu indirimli kitapları kaçırmayın derim.

Eskişehir Kitap Fuarı Panama - Ötüken Yayınları

Merhabalar Panama Yayınlarında 10,00.-TL'den kitap bulabilirsiniz. Almak istediğim bir çok kitap olmasına rağmen maalesef vetolu olduğumdan sadece bakmakla yetindim.

Eskişehir Kitap Fuarı Aspendos - Tekin Yayınevi

Merhabalar Dün akşam söz vermiştim ama o kadar fotoğraf çekimi yapmışım ki maalesef yükleme yaparken çok zaman kaybettim yayınlamaya fırsat bulamadım. Bu nedenle de bu akşam kalanlarını yetiştirmeye çalışacağım. Aspendos Yayın evi güzel indirimler yapmıştı. Çocuk kitaplarını 5,00-TL' den alabilirsiniz.

Eskişehir Kitap Fuarı Dokuz ve Böğürtlen Yayınları

Merhabalar Stantda fotoğraf çekimi yaparken sohbet etmeye başladığım stant görevlisi bayan da benim takip ettiğim bloglardan birinin sahibiymiş meğer. Çok tatlı bir bayan kendisi. Şu anda da Böğürtlen-Dokuz yayınlarında Editör olarak görev yapıyormuş ve eskisi kadar maalesef blog yazamıyormuş. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Umarız en kısa zamanda yine güzel yazılarıyla aramızda olur.

Eskişehir Kitap Fuarı Ephesus - Aylak Adam - Agapi ve Ren Yayınları

Merhabalar Aslında ilk fuar yazımı yazdıktan sonra devamını getirmeyecek ve kalan resimleri yarın yükleyecektim. 

Eskişehir Kitap Fuarı Uğur Tuna - Papillon ve Martı Yayınları

Merhabalar Malum Eskişehir'de 29 Nisan-08 Mayıs 2016 tarihleri arasında Eskişehir Kitap Günleri fuarı var. Fuarın ilk günü 29 Nisan akşamı koştura koştura iş çıkışı kendimi fuar alanına attım ama ne atmak. Çünkü gecesinde 2 günlük bir tura katılacağız ve benim eve gidip valiz hazırlamış olmam gerekirken fuar alanında fotoğraf çekmekle meşguldüm. Yazıyı yazmakta geciktim ancak tur dönüşü hemen doğum günüm olması sebebiyle kutlamalardan ancak fırsat bulabildim.

Miraç Kandilimiz Kutlu Olsun

Merhabalar Tüm müslüman ve İslam aleminin Miraç Kandili hayırlara vesile olsun. Bu güzel geceyi ulaştığımız için Rabbimize şükürler olsun.