Ana içeriğe atla

22.05.2016 İnsancıl Kitabevi Kitap Alışverişlerim

Merhabalar

Pazar günü çarşıda işlerimi halledip eşim ve oğlumun gelmesini beklerken nerede vakit geçirebilirim diye düşündüm. Kafeler yada alışveriş merkezleri bana göre vakit öldürmek için hiç de iç açıcı yerler değil.

Sonra aklıma uzun zamandır uğramadığım Eskişehir'deki ilk göz ağrı kitapçım İnsancıl Kitabevi geldi. Hazır o bölgeye de yakınken hemen kendimi kitapların kollarına attım. Ama ne atmak. Pazar günü sabah hava her ne kadar kötü olsa da(gök gürültülü sağanak yağışlı) öğleden sonra kendisini gösteren güneş sayesinde herkes sokaklara dökülmüş ve bundan kitapçımızda nasibini almış durumdaydı. Aslında sadece kitaplara bakınmak onlarla zaman geçirip mutlu olmak için gelen ben, kendimi Candan Özer'in kitaplarını elime almış buldum. Fakat fiyatları çok cezbediciydi ve kaçırmak istemedim.

Araf ve Kader kitabını 9,95.-TL gibi bir fiyata alırken Gavurun Dölü ve Bitanem kitaplarını da 6,95.-TL'den aldım. İnternet satışında bile bu fiyattan daha yüksek ve üstelik burada tutar ne olursa olsun 9 taksite kadar bölüyorlar. 

Sonra aklıma oğlumun amcasının fuardan aldığı 1,00.-TL tutarındaki kitaplar geldi. Amcası İnsancıl standından aldığını söylemişti. Acaba bu kitaplardan kalmış mı diye bakınırken bir sepet içinde çocuk kitapları 1,00.-TL yazıyordu ve oğlumunda istediği daha önceden görmüş olduğumuz kitaplar gözüme ilişti. Hemen bunları da topladım. Bu arada bana deli gözüyle bakanları da es geçmemek gerek çünkü kucağımda bir dolu kitapla kasaya giden ben hiç de akıllı izlenimi vermiyordum. Kitap dediğim bir iki tane alınır öyle değil mi? Değil efendim. İndirimli bulduysan toplarsın. NET.


Eskişehir'de yaşayan ya da Eskişehir'e yolu düşüp de İnsancıl Kitabevine uğrayanlar olursa indirimli daha bir çok kitabı satın alabilirler. Üstelik bu kadar indirimin üstüne bir de 5,00.-TL gibi İnsancıl Kart puanı kazandım ki bu da beni mutlu etti. Bir daha ki alışverişim 5,00.-TL indirimli olacak. Yaşasın.

Hepinize keyifli okumalar dilerim.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları