Ana içeriğe atla

Eskişehir Kitap Fuarı Olimpos- Dolce Vita - Sel ve Tunç Yayıncılık

Merhabalar

Fuar fotoğraflarım maalesef çok fazla olduğundan ve benim de mazeretlerim nedeniyle gecikti. Kalan yazılarımı da bugün paylaşıyorum. 
Sıradaki yayın evi Olimpos. Olimpos yayınlarında da yine güzel indirimler vardı. Fakat fuar nedeniyle daha da indirim yapılabilirdi. Yine de güzel bir stantları vardı. Stant görevlileri de ilgiliydi. Teşekkürler.










Dolce Vita Kitap Standında en çok dikkatimi çeken Bilal Sami Gökdemir'in Çok Kullanılmış Kalpler Dükkanı isimli kitaptı. Kitabı okumadım konusu hakkında bir fikrim yok ama kilitli olması ve kitap tasarımı insanda alıp okuma merakı uyandırıyor. En kısa zamanda okuyup sizlerle paylaşmak dileğiyle.




Sel Yayıncılık standı çok ilgili bir stanttı. Fotoğraf çekimlerinde çok yardımcı oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum. İndirimleri de gayet yerindeydi.







Tunç Yayıncılık standın da fuarın ilk günü olmasına rağmen imza günüydü. Ahmet Taşçıoğlu, Bilgen Ertekin, Necdet Tabak, Ömer Kuloğlu ve Damla Günay Demirel imza veriyorlardı. Biraz yoğunluk olduğundan sadece aradan fotoğrafları çekebildim. 

Keyifli Okumalar Diliyorum.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Fionnuala Kearney - Saklı Hayatlar Kitap Tanıtımı

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Bir Tren Bekleniyor Radyo Tiyatrosu

Molly Doyle - Gölge ve Kan

 

Zeynep Kutsal - Bilmeceler Gezegeni

 

Erol Köker Kimdir?

 

Seyyid Battal Gazi Türbesi ve Külliyesi

Merhabalar Yılbaşında Gazlıgöl termal gezimizden dönerken Seyyid Battal Gazi Türbesi ve Külliyesini ziyaret ettik. Buraya yaklaşık 6 sene önce yine gelmiştik. Tatillere giderken sürekli önünden geçtiğimiz ama sıklıkla maalesef uğramadığımız bir yer.

Borsada Dük Nedir?

 

Aldırma Gönül Hikayesi