Ana içeriğe atla

2.Üsküdar Kitap Fuarı Müjde Aklanoğlu İmza Günü

Merhabalar

Hadi bakalım İstanbullular ve fuara gitmek isteyen tüm kitapsever dostlar. Yapacağım duyuruya hepiniz davetlisiniz.

Öncelikle şu anda devam eden 2.Üsküdar kitap fuarından başlamak istiyorum. Sevdiğim ve kitaplarını büyük bir ilgiyle takip ettiğim bir yazar arkadaşımın yani Müjde Aklanoğlu'nun imza gününü sizlere duyurmak istiyorum. Zira kendisi yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında Olimpos Yayınları stadında kitaplarını imzalıyor olacak. Müjde Aklanoğlu ile keyifli bir sohbette cabası. Her ne kadar ben gidemiyor olsam da sizlere duyuru yapmak bile benim için ayrı bir keyif. 

Bunun yanı sıra unutanlar ve kaçıranlar için 2.Üsküdar Kitap Fuarının etkinlik takvimi ve katılımcı listesi için sizlere linkini yeniden veriyorum. 2.Üsküdar Kitap Fuarı 
Bu etkinliğin duyurusunu da 2.Üsküdar Kitap Fuarı 28 Mayıs-4 Haziran 2016 başlıklı yazımda yapmıştım.

Gelelim henüz başlamamış olan 8.Kadıköy Kitap Günlerine. Bu etkinliğinde duyurusunu 8.Kadıköy Kitap Günler 01-05 Haziran 2016 başlıklı yazımda yapmıştım. Fakat bu yazımda duyur(a)mamış olduğum bir detay vardı ki; o da etkinlik ve katılımcı listesi. Zira program yeni yayınlandı. Bu nedenle Kadıköy Belediyesi'nin sitesinde yayınlanan broşür linkini sizlere veriyorum. 8.Kadıköy Kitap Günleri Etkinlik Rehberi 

Şu ana kadar tarafıma ulaşan başka bir yazar yada şair olmadığından maalesef başka yazar ya da şaire ait imza programı paylaşamıyorum. Fakat bilgi verilecek olursa yada ben bir şekilde ulaşırsam seve seve sizlere bilgilendirme yapmaya devam ederim.

Keyifli Fuarlar ve Keyifli Okumalar Dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları