Ana içeriğe atla

8.Kadıköy Kitap Günleri - Yazar İmza Günleri

Merhabalar

1 Haziran günü başlayacak 8.Kadıköy Kitap Günleri için edindiğim imza günleri bilgilerini sizlerle paylaşmak için geldim. 
Öncelikle yukarıda görselini paylaşmış olduğum Postiga Yayınları yazarlarının imza günleri. 3 Haziran'da Hasan Saraç imza günü (ki pazar günü de imza günü devam ediyor) mevcut ancak asıl yoğunluk 4 Haziran Cumartesi ve 5 Haziran Pazar günü olacak. Malum ülkemizde çalışan kesimin çoğu ancak hafta sonları ancak bu tür etkinliklere vakit ayırabiliyorlar. Bu nedenle çoğu yazarın imza günü cumartesi ve pazara kaydırılmış durumda. Belirtilen yazarlar içerisinde arkadaşım olan, kitaplarını okuduğum çok değerli yazarlar da var. Lemariz Müjde Albayrak, Burçin Çelik, Başak Kızıltan, Funda Pehlivan ve Öykü Odabaş 4 Haziran Cumartesi günü, Cemal Battal, Ayşenur Yazıcı, Seval Karataş, Seda Özay ve Hasan Saraç'da 5 Haziran günü okuyucularıyla buluşmaya hazırlanıyorlar. Hepsine sevgilerimi gönderiyorum. Bol okurlu bir imza gününüz olsun inşallah.



Gelelim sosyal medyada dolanırken tesadüfen rastladığım yazar arkadaşlarımın da imza günlerine. Erdal Arslan'ın 4 Haziran Pazar günü 17:00'da imza etkinliği başlayacak ve Cinus Yayınları Standında sizleri bekliyor olacak.

Benden şimdilik bu kadar. İmza günü etkinlikleri için duyduklarımı, gördüklerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Hepinize keyifli fuarlar ve keyifli okumalar.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Ayşe - Aşk Nöbeti

Merhabalar Ayşe'nin Aşk Nöbeti kitabını çıktığı dönemlerde yorumlarına istinaden almıştım ancak bir türlü okuma fırsatına erişememiştim.

Zeynep Sipahioğlu - Fırtınaya Vurgun

Merhabalar Bayram tatilinde ne okusam diye raflarda dolanırken gözüme ilişince alıp okumaya başladığım kitaptır Fırtınaya Vurgun.

Arzu Altun - Ben Galiba Yine Sensedim

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Müjde Aklanoğlu - Rüyalar Gerçek Oldu

Merhabalar Saklambaç Serisinin ilk kitabı Rüyalar Gerçek Olsa'yı okuyanlar bilirler. Kitap Şahin ve Rüya'nın birbirlerine Allah huzurunda "EVET" demeleriyle sona ermişti. Tam da en heyecanlı yerinde kitap bitti derken; yazar Müjde Aklanoğlu şükür ki serinin devam kitabının ilki ile aynı anda basımını sağlayarak okuyucusu ile buluşturmuştu.(Seri kitapların devamını beklemekten nefret ederim.)

Kimberley Freeman - Esir Vadiler Şarkısı Kitap Tanıtımı

Kalbin sol anahtarı suskun melodilerde gizlidir…

Fatih Murat Arsal - Kader Çarpışması