Ana içeriğe atla

2.Üsküdar Kitap Fuarı 28 Mayıs-04 Haziran 2016



Merhabalar

Şimdi İstanbul'da olmak vardı diyebileceğimiz bir yazı ile geldim. Evet evet bu sıra fuarlar aldı başını gidiyor. Sıradaki fuarımız ise bu yıl 2. si düzenlenecek olan Üsküdar Kitap Fuarı.
Üsküdar Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi alanında düzenlenen fuar 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü ziyaretçilerine kapılarını açıyor. 04 Haziran 2016 Cumartesi günü de sona eriyor.

Fuar süresince yine yazar ve şairlerin imza günleri olacak. Fuar alanına ulaşım ve etkinlik takvimi için Üsküdar Kitap Fuarı 'ndan gerekli bilgilere ulaşmak mümkün. 

Fuara bu sene 74 yayın evi katılıyor. Fuar A ve B çadırı olmak üzere 2 çadırdan oluşuyor. Aşağıda sizlere fuara katılan yayın evlerinin isimlerini ve çadırlardaki yerleşim krokilerini paylaşıyorum.

Fuara her ne kadar gidemiyor olsam da sizlerden gelecek olan fotoğraf ve meteryalleri seve seve paylaşırım. Aynı zamanda fuar da yer alacak şair ve yazarlar bildirdikleri takdirde imza günleri ile ilgili duyurularını da yayınlayabilirim.

Hepinize şimdiden keyifli fuarlar diliyorum.










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Kırklareli Tüm Okullar Listesi

 

Rüya Gündüzhev - Atatürk de Çocuktu

Sevinç Çokum - Tarifsiz Bir Sesin Hikâyesi Kitap Alıntısı

Ses belki akordunu bekleyen bir telin inlemesi ve tınlamasıydı.

Molly Doyle - Gölge ve Kan

 

Mehmet Kayabaşı - Mutlu Musun?

 

Borsada Dük Nedir?

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Tess Gerritsen - Dinle Beni Kitap Tanıtımı

Hjalmar Soderberg - Ciddi Oyun