Ana içeriğe atla

Anneler Günü Alışverişlerim



Merhabalar

Anneler günü indirimlerini herkes gibi ben de takip edenlerdenim. Genellikle çevremdekilere güzel indirimleri haber de veririm. Ancak bu sefer öyle olamamış. Manevi kızım maalesef anneler günü indirimini kaçırmış ve alması gereken kozmetik ürünlerini alamamış. Bu durum da benim uzun zamandır aklımda olan bir konuyu gündeme getirdi.

Malum herkes gibi bende kozmetik ürünleri kullanıyorum. Saç bakımı, makyaj, kremler vs vs. Kullandığım  bu ürünlerde memnun olduklarım kadar olmadıklarım da mevcut. Bende düşündüm ve indirim zamanlarını hem sizlere haber vermek, hem de beğendiğim ve beğenmediğim ürünleri bildirebilmek adına bloğumda makyaj-bakım bölümü açmaya karar verdim. 

Şimdi gelelim anneler gününde neler aldığıma. Yukarı da görüldüğü üzere anneler gününü bende boş geçemedim. Hatta almak istediğim ürünlerin indirime girmesi için anneler gününü iple çektim diyebilirim. 


Loreal volume million lashes rimelini Ömür Parfümeri de ki satış danışmanının tavsiyesi üzerine aldım. Zira fırçası çok karmaşık olanlar benim kirpiklerime çok yaramıyor. Topak topak olduğu ve birbirine karıştığı için kauçuk tarzı fırçalı rimelleri tercih ediyorum. 


Rimelin sürümü ve kirpikleri ayırıp kıvırma özelliğinden memnun kaldım. Bitince devamını kesinlikle alırım. Fırça uygulaması da gayet güzel. Tavsiye ederim. Fiyatı 46,50.-TL ' den 26,50.-TL' ye inmişti. Loreal için iyi bir indirimdi.


Benim asıl beklediğim indirim BB Krem'deydi ve gerçekten %50 indirimle beni çok mutlu etti. Bu zamana kadar kullandığım hiçbir fondöten ya da BB Krem Deborah markasının önüne geçemedi. Nedeni ise aşırı terleyen biri olarak yüzümde bıraktığı dalga dalga ve su damlası görüntüsü. Hele ki fondötenlerin kalıp gibi görüntüsünü düşünecek olursak, insanın yüzünde makyaj yok imajı veren doğal görüntüsü gerçekten harika. Üstelik 20 SPF ki yazın güneş için önemli bir faktör diye düşünüyorum.


Üzerinde yazan 5 vaad var ki benim cildime göre hepsini yerine getirdiğini söyleyebilirim. 



Rengini görmeniz açısından sizlere renk tonunu ve sürüldükten sonraki hallerini paylaşıyorum. Ancak belli olması açısından sürdükten sonra çok fazla yedirmedim. Normalde tenle uyum sağlayarak, pürüzsüzleştirip, doğal bir görüntü oluşturuyor. Benim kullandığım 4 numara.

Fiyatı ise (fotoğrafta görüldüğü gibi iki adet aldım) 38,00.-TL' den 19,00.-TL'ye inmişti. Bir adet fiyatına iki adet bence kârlı bir alışveriş. 




Benim makyajımın olmazsa olmazı rujum ise yeni keşfettiğim Golden Rose mat ruj serisinin 10 numarası. Bu renk ruju bulana kadar çok ruj değiştirdim ve en sonunda aradığım ruju buldum. Fiyatı 19,00.-TL'den 10,00.-TL ye inmişti.


Rengi gayet soft bence. Çok koyu rujları tercih etmiyorum. Çok koyu renk ruj tercih etmeyenlere tavsiyemdir. Yaklaşık iki saat dudağımda kalıyor.


Son olarak da indirime giren benim sürekli kullandığım Deborah siyah göz kalemi. Diğer göz kalemlerine göre terleme sorunum olduğu için bir tık daha fazla kalıcı olduğunu söyleyebilirim. Fiyatı ise 19,00.-TL' den 10,00.-TL'ye düşmüştü.

Deborah ürünlerini Eskişehir'de Ömür Parfümeri'den temin ediyorum. Başka yerde genellikle bulunmuyor. Varsa da ben rastlamadım. Şayet Ömür Parfümeri'nin indirimlerini takip etmek isterseniz Eskişehir Doktorlar Caddesi'nde bulunan mağazasına telefon numaranızı bırakmanız yeterli olacaktır.

Umarım sizlere yararlı olabilmişimdir. Kendinize iyi bakın. 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Fatih Murat ARSAL - Yalnız Gözlerin İçin

Merhabalar Fatih Murat Arsal ile tanışmam Anlaşma romanına dayanır ancak yorumlamak için öncelikle Yalnız Gözlerin için kitabından başlamak istedim.

Yeşil Yol