Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ocak, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Diyet Yapmıyorum Sağlıklı Besleniyorum

Merhabalar Yaklaşık olarak 2,5 ay önce başladığım sağlıklı beslenme sürecimi sizlere aktarmak istiyorum. Zira bu konuda o kadar çok soru aldım ki bloğa yazmak daha iyi diye düşündüm. Hem sağlıklı beslenme sürecimde bana yararlı olan besinleri, hem de yaptığım beslenme hatalarını sizlerle paylaşacağım. 

Işıl'ca - Sedat

Merhabalar Öncelikle bir adet Sedat istiyorum diye söze başlamak istiyorum. O nasıl güzel sevmektir. O nasıl aşktır. Resmen bittim.

Raif Karadağ - Deryaları Dize Getirenler

Merhabalar Eltimden uzun uzun uzun zaman önce aldığım kitabı(sanırım 2 sene oldu) sonunda bitirebildim. Normalde elimde uzun süre emanet kitap tutmam ancak akraba olunca sanırım mubahtır. Şaka bir yana daha ondan aldığım sayısız kitap var ve onları okuyup vermem gerekiyor. (Sıkıysa itiraz etsin döverim. Umarım yazıyı okumuyordur) Hadi bakalım aldığım kitap yorumuna geçelim.

Bitenler - Çöpe Gidenler 14

Merhabalar Uzun zamandır biriken kozmetik yazılarımla sizlerleydim. Bir süreliğine artık kozmetik yazısı yazmamaya karar verdim. Bundan sonraki yazılarım artık fuarlar,kitap alışverişlerim ve kitap yorumlarım üzerine olacak. Bugün sizlere bitenler yazısı ile geldim. Bakalım neler bitirmişim.

Saç Bakım Ampulleri

Merhabalar Saçıma boya sürmediğim eski zamanlarda, hatta doğru dürüst şampuan bile kullanmazken (o zamanlar yeşil Kafoğlu sabun vardı ve kesinlikle candı.) saçlarımın bakımı ihmal etmemeye çalışırdım. Kendimi bildim bileli saç bakımına özen gösteririm. 

31.12.2016 Ömür Parfümeri Alışverişim

Merhabalar Bloğumu takip edenler bilir, bilmeyenler için söyleyeyim saçlarım için şampuan arayışım halen daha devam ediyor. Eskişehir'in klorlu suları, saçlarımın boyalı , işleme maruz kalmış olması, yıpranması ve çok fazla miktarda dökülmesi nedeniyle sürekli şampuan değiştirip saçıma uygun şampuanı bulmaya çalışıyorum. 

Bitenler Çöpe - Gidenler 13

Merhabalar Kozmetik yazılarım bitenler & çöpe gidenler kısmıyla devam ediyor. Bu ürünler benim ofisimde bulunuyordu ve elimin altında ihtiyacım oldukça kullandım. Bakalım neler bitirmişim.

Bitenler - Çöpe Gidenler 12

Merhabalar Bitenler çöpe gidenler yazımla devam edeyim. Elimde o kadar çok kozmetik yazısı birikti ki önceliği bu yazılara vermek durumunda kaldım. Ancak bunun yanı sıra yazılmayı bekleyen kitap yorumlarımda mevcut. Ancak dediğim gibi kozmetik yazılarımı öncelikle bitirip sonrasında sindire sindire kitap yorumlarıma geçeceğim. Bu sefer sadece biten ojelerimi yazdım.

Çukurova 10.Kitap Fuarı 07-15 Ocak 2017

Merhabalar Kar kış kıyamet evden çıkamadığım bir gün. Öyle ki bugün oğlumun yüzme kursuna bile gidemedik. Sabah bir uyandım dışarısı felaket. Oğlumun da zaten yataktan kalkmaya hali yok. Dedik ki gitmeyelim. Hadi kursa gitmedik, evden de çıkmadık ama boş da durmadık iş de tutmadık hesabı koca günü miskin kediler gibi evin odalarını arşınlarken bitirdik. Neyse bu kadar gevezelikten sonra asıl haberimize gelelim.

11.Ankara Kitap Fuarı 06-15 Ocak 2017

Merhabalar Ankara'lı dostlara, kitap severlere çok güzel bir haberle geldim. Bugün başlayan bir etkinliği sizlere duyurmak istiyorum.

17.12.2016 Ömür Parfümeri Alışverişim

Merhabalar Bir süre sizlere bitenler ve kozmetik alışveriş yazısı yazacağım. Elimde o kadar çok yazı var ki en azından birazını azaltayım. Hem de sizlere fikir olsun. Hadi bakalım neler aldığıma bir göz atalım.

Bitenler Çöpe - Gidenler 11

Merhabalar Hazır kozmetik yazmaya başlamışken bitirdiğim ürünleri sizlerle paylaşmaya aynı zamanda da yazılarımı azaltmaya devam edeyim. Bakalım neler bitirmişim.

10.12.2016 Ömür Parfümeri Alışverişim

  Merhabalar Hadi birazcık da kozmetik konuşalım. Ömür Parfümerinin erken gelen yılbaşı indirimiyle kendimi mağazaya atmam bir oldu. Hadi bakalım neler almışım.

Ayşe Ayhan - Aşk Nerede?

Merhabalar Yazılarımı takip edenler hatırlayacaktır. Çok yakın bir zamanda yine coştu bekir,salavat getir diyerek bir yığın kitap almıştım. Aslında niyetim eskiden aldığım klitaplara öncelik vermekti ancak, nedense bu kitaba elim kaydı ve oğlumu kursta beklerken okurum diye yanıma aldım. Ama ne almak. Resmen o kadar kalabalık arasında gülmemek için kendimi tutmak zorunda kaldım.