Ana içeriğe atla

17.12.2016 Ömür Parfümeri Alışverişim

Merhabalar

Bir süre sizlere bitenler ve kozmetik alışveriş yazısı yazacağım. Elimde o kadar çok yazı var ki en azından birazını azaltayım. Hem de sizlere fikir olsun. Hadi bakalım neler aldığıma bir göz atalım.




Yılbaşı indiriminden aldığım Pastel Matte Ruj'dan sonra aynı rengin kalıcı olanını bulunca hemen atladım. Yine Pastel markasının olan bu ruj renk olarak hemen hemen aynı olmakla birlikte sadece kalıcı olması sebebiyle bir tık daha favori olabilir. Ancak ben bu tür rujları genellikle alta kalıcılığı arttırmak için kullanırken, üstüne normal mat ruj sürüyorum. Bu sayede dudağımda daha uzun süre kalıyor. Ayrıca kalıcı rujların maalesef ortak sorunu dudakları kuruymuş gibi göstermesi. Bu nedenle de üstüne kalıcı olmayan mat bir ruj sürdüğümde bu görüntüden de kurtulmuş oluyorum. Stoklarındaki son ürünü aldım. Ancak ilk kozmetik alışverişimde yedeklemeyi düşünüyorum. Fiyatı 18,50.-TL.
Ruj No: 27
Diğer aldığım Pastel Matte Ruj yazımı buradan okuyabilirsiniz.




Vakti zamanında çalıştığım şirketlerden birinde bir arkadaş vardı. Kızın tırnakları ve elleri o kadar güzeldi ki ne sürse yakışırdı. Kulakları çınlasın bu ojeyi de onda görüp beğenmiş, sonra da araya taraya bulmuştum. Neredeyse giydiğin kıyafete göre renk alıyor ve kalıcılığı çok iyi. Fakat tek kötü tarafı üretimden kaldırılmış olması. Golden Rose Fantastic serisini maalesef artık üretmiyor. Bu ojeden elimde birkaç kullanımlık kalmıştı ve açıkçası kullanmaya da kıyamıyordum. Fakat Ömür Parfümeri Çanakkale'de bulunan şubelerinde son kalan ürünleri Eskişehir'e göndermiş. Reyonda görünce ellerinde kalan son 4 adet ojeyi resmen talan ettim. Tanesi 2,50.-TL olan 4 ojeye 10,00.-TL ödedim. Serinin diğer kalan renklerine hiç dikkat etmedim ancak ilk çarşıya çıktığımda uğrayıp eğer kaldıysa diğer renklerine de bakacağım. Bu serinin diğer güzel yanlarından biride çabuk kuruması ve fırçası çok iyiydi. Resmen yazık oldu. Kaldırılması büyük kayıp.



Canım kankamın kullandığı bir renk Pastel Nude Buff 759 numaralı oje. Tırnakta duruşu, uygulaması ve kısa zamanda kuruması harika. Bu renkler dışında serinin daha bir çok rengi var. Hazır alışverişe başlamışken bu rengini satın aldım. Ancak kısa zamanda pembe nude tonları ve koyu nude tonlarını da deneyeceğim. Fiyatı : 2,95.-TL


Evet bugünlük bu kadar. Yarın yeni yazımda görüşmek üzere. Kendinize çok iyi bakın. Allah'ıma emanet olun. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.