Ana içeriğe atla

31.12.2016 Ömür Parfümeri Alışverişim

Merhabalar

Bloğumu takip edenler bilir, bilmeyenler için söyleyeyim saçlarım için şampuan arayışım halen daha devam ediyor. Eskişehir'in klorlu suları, saçlarımın boyalı , işleme maruz kalmış olması, yıpranması ve çok fazla miktarda dökülmesi nedeniyle sürekli şampuan değiştirip saçıma uygun şampuanı bulmaya çalışıyorum. 
Uzun zamandır kullandığım genel deyimle "market şampuanı" diye tabir edilen şampuanlar maalesef içindeki kimyasallardan dolayı saçlarımda yoğun bir dökülmeye neden oldu. Mevsim geçişlerini de hesaba katarsak varın dökülme oranlarını siz hesaplayın. Bu nedenle en son gittiğim Ömür Parfümeri şampuan alışverişimde bu isteğimi görevli arkadaşa ilettim. Bana Selesta markasının ürünlerinin içinde kimyasal olmadığını ve kullananların da çok memnun kaldığını söyledi. Açıkçası daha önce de bu tür organik olduklarını iddia eden şampuanlar kullanmış ve memnun kalmamıştım. Ancak bunu da deneylim diye şampuan, saç bakım kremi ve maskeden oluşan setini aldım. Ürünü yeni kullanmaya başladığımdan bitince ancak yorumunu sizlerle paylaşabilirim. 

Alışverişime ek olarak oğlumun ayakları botların içinde uzun süre kaldığından dolayı son zamanlarda çok fazla terlediği için ayak mantarı vb.şeyler oluşmaması adına Foot Doctor ayak pudrasını da aldım. Bu ürünü de yeni kullanmaya başladık. Umarım sorunumuzu çözer. Ürün bittiğinde yorumlarımı yazarım.

Aldığım şampuan setinin fotoğraflarını ve vaatlerini aşağıdaki fotoğraflardan okuyabilirsiniz. Fakat belirtmek istediğim bir durum var ki; ürün düzenli kullanıldığında boya ve kimyasalların oluşturduğu hasarlarla savaşmayı, saç köklerini besleyerek kan dolaşımının hızlanmasını ve buna bağlı olarak yeni saçlar çıkararak, dökülmeyi engellemeyi, saçların nemlenmesini ve içeriğindeki zeytinyağı sayesinde daha canlı,parlak görünmeyi vaat ediyor. Detaylı yazılarım dediğim gibi kullanıp bittikten sonra gelecek. Ancak kullanmaya başlayanlara söylemek istediğim bir durum var ki, şampuan çok köpürmüyor. Bu da benim için olumlu. Demek ki içinde çok fazla kimyasal yok diye düşünüyorum. Ayrıca şampuanı kullandığınız ilk bir kaç yıkamada saçlarınız sertleşebilir. Sakın panik olmayın. Bu durum geçici. Sonrasında düzeliyor. 

Benden bugünlük de bu kadar. Bir kaç kozmetik yazım kaldı. Onları da tamamladıktan sonra kitap dünyasına geçiş yapacağım. Kendinize çok iyi bakın. Allah'a emanet olun. Hoşça kalın.











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Naime Özeren - 23 Nisan

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.