Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Kasım, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Mimlendim ve Mimledim 6 - 2017'ye Doğru Hayaller, Dilekler ve Hedefler

Merhabalar Mim yazım geleli çok oldu ancak ben yine vakitsizlikten cevap yazmaya fırsat bulamadım. Sevgili  Ece Ablam  sağ olsun yine beni unutmamış ve mimlemiş. O zaman bende vakit kaybetmeden mimlediği yazısına cevaplarımı sıralayayım. Mimlenme yazımı buradan  okuyabilirsiniz. Hadi bakalım başlıyoruz.

Tuzla Çocuk Kitapları Fuarı 25 Kasım - 4 Aralık 2016

Merhabalar Yoğun geçen bir haftanın sonunda beni yataklara düşüren 2 gün boyunca çektiğim böbrek ağrısının ardından kendimi biraz toplamanın da etkisiyle sizlere fuar haberleri ile geldim. Bu sefer ki fuarımız daha çok çocuklarımızı ilgilendiriyor. 

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Merhabalar Yine bloğumu boşadığımın farkındayım. Vakitsizlikten maalesef biriken kitap yorumlarımda dahil olmak üzere bir sürü yazılacak yazım var. Sırasıyla hepsini yazmayı ümit ediyorum. Umarım kısa zamanda eski faal günlerime geri dönüş yapabilirim.

2.CNR Mersin Kitap Fuarı 26 Kasım - 4 Aralık 2016

Merhabalar Gün geçmiyor ki yeni bir fuar haberiyle karşınıza gelmeyeyim. Evet yine bir fuar, yine bir kitap fuarı ve bu sefer Mersin'deyiz. Hadi bakalım detaylar nelermiş?

35.İstanbul Tüyap Kitap Fuarı 12 Kasım - 20 Kasım 2016

Merhabalar Son zamanlarda maalesef bloğumla çok ilgilenemedim. Umarım bundan sonra günlük olarak yazılarım devam edecek. Beni yalnız bırakmayan herkese yeniden teşekkürler.

Sümeyye Akarçay - Aşka Rehin

Merhabalar Sümeyye Akarçay'ın Rehine kitabını okuduktan hemen sonra Betül ve Burak'ın hikayesi olan Aşka Rehin'i bir solukta bitirdim. Fakat yorum için maalesef geç kaldım. Üzgünüm. Hemen yoruma geçelim.