Ana içeriğe atla

35.İstanbul Tüyap Kitap Fuarı 12 Kasım - 20 Kasım 2016

Merhabalar
Son zamanlarda maalesef bloğumla çok ilgilenemedim. Umarım bundan sonra günlük olarak yazılarım devam edecek. Beni yalnız bırakmayan herkese yeniden teşekkürler.
Evet geldik benim iç geçirip, şu ana kadar gitmek nasip olamayan kitap fuarına. Her sene şu kitap fuarına gidebilmeyi o kadar istemiş olmama rağmen maalesef İstanbul dışında yaşamam sebebiyle fuara gidemiyorum. Sadece kitap fuarına gidebilmek adına Eskişehir'den giderim amma amması var işte. Neyse. Gelelim fuar detaylarına.

35.İstanbul Tüyap Kitap Fuarı 12-20 Kasım 2016 tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor olacak. Hafta içi 10:00-19:00 hafta sonu da 10:00-20:00 arasında fuar ziyaret edilebilir. Fuar E-5 Karayolu Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde olacak. Bilindiği üzere diğer fuarların aksine Tüyap Fuarına girişler ücretli. Sadece öğrenci, öğretmen ve emekliler fuarı ücretsiz olarak ziyaret edebilecek.

Uluslararası bir fuar olması nedeniyle fuarın önemi büyük. Nitekim fuara yabancı yazarlarda konuk oluyor. 

Fuar alanına ulaşım için aşağıdaki bilgilerden yararlanabilirsiniz.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 

Cumhuriyet Mah. Eski Hadımköy Yolu cad. No:9/1 Büyükçekmece / İSTANBUL


METROBÜS İLE ULAŞIM

METROBÜS İle Söğütlüçeşme - Beylikdüzü hattını kullanarak fuar alanına ulaşabilirsiniz. Fuar merkezi Beylikdüzü son durakta bulunmaktadır.


ÖZEL ARAÇLA ULAŞIM

Tem otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam ederek, Bahçeşehir-Avcılar çıkışından ayrılınız. Avcılar istikametine devam edip 2 km sonra Büyükçekmece tabelası istikametinde E5 karayolu ile 3 km sonra Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne ulaşacaksınız.


ÜCRETSİZ SERVİSLER

BAKIRKÖY DENİZ OTOBÜSLERİ İSKELESİ OTOPARKI

Gidiş : 09.00-15.00 (Her yarım saatte bir servis vardır.)

Dönüş : 14.00-19.00 (Her 1 saatte bir servis vardır.)


Hafta sonları, fuar merkezinden son hareket saati 20.00'dir.


(Fuarın son günü fuar alanından kalkan son servis 19:00'da hareket edecektir)

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ (FINDIKLI)
Hafta içi
Gidiş : 10.00 ve 13.00
Dönüş : 16.00

Tüyap önceden bildirmeksizin ek sefer düzenlemek ve hareket saatlerini değiştirmek hakkına sahiptir.
Fuar ile her türlü bilgiye http://www.istanbulkitapfuari.com/ internet sitesinden ulaşabilirsiniz. 

Fuar süresince bildiğiniz gibi yazar ve şairlerin imza günleri, söyleşiler ve daha bir çok etkinlik sizlerle birlikte olacaktır. Sevdiğiniz yazar ve şairlerin imza günlerini kaçırmamanızı öneririm. Zira benim bir çok sevdiğim yazar fuarda. Ben yokum. 

Fuara katılacaklara şimdiden keyifli fuarlar diliyorum. 

(Bu arada söylemeden geçmek istemiyorum. Fuar alanı çok kalabalık olduğundan geçen yıl giden arkadaşlar çocukların perişan olduklarını belirtmişlerdi. Şayet çocuklarınızı götürürseniz lütfen daha dikkatli olun. Zira hem kaybolma hem de ezilme riski ile karşı karşıya olabilirler.)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları