Ana içeriğe atla

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Merhabalar

Yine bloğumu boşadığımın farkındayım. Vakitsizlikten maalesef biriken kitap yorumlarımda dahil olmak üzere bir sürü yazılacak yazım var. Sırasıyla hepsini yazmayı ümit ediyorum. Umarım kısa zamanda eski faal günlerime geri dönüş yapabilirim.

Bugün çok değerli öğretmenlerimizin günü. Bizleri, çocuklarımızı kısacası tüm insanlığı hayata kazandırmak için canla, başla çalışan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Çocuklarımızın ailesinden çok öğretmenleriyle vakit geçirmiş olduklarını düşünürsek, çocuklarımızın hayatında öğretmenlerinin yerinin ne kadar büyük olduğu ortaya çıkacaktır.

Kendi ilkokul öğretmenim gerçekten iyi bir insandı. Yaşıyor mu bilmiyorum ancak öldüyse Allah rahmet eylesin. Geçen sene ilkokuldan mezun olan oğlumun öğretmeni de kendi ilkokul öğretmenim gibiydi. Şükür ki bazı arkadaşlarım gibi çocuğumun öğretmenini ya da okulunu değiştirmek zorunda kalmadım. Oğlum öğretmen değişikliği yaşayıp yeni bir öğretmene adepte olma sürecinden uzak kaldı. Şükürler olsun. Oğlumun öğretmenine de ayrıca teşekkürler.

Yaşadığımız toplumda öğretmenlik mesleğini her ne kadar küçülten insanlar olsa da, (bu insanların öğretmenlik yaptıklarını düşündükçe ayrıca sinirleniyorum.) bu yaftayı diğer öğretmenlere yapıştırmak doğru değil. Bu nedenle bu mesleği kirletenlerin bir an önce görevden alınmasını umuyorum.

Tüm öğretmenlerimizin yeniden günleri kutlu olsun. Nice yeni fidanlar yetiştirebilmeleri temennisiyle. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Her Çocuk Özeldir Film Yorumu

Merhabalar Senenin son günü izlediğim çok güzel ve özel bir film Her Çocuk Özeldir.

Şeyma Demir Röportajı

Merhabalar Her hafta pazartesi olduğu gibi, bu hafta da yine çok güzel bir yazar röportajıyla sizlerleyim.

Mimlendim ve Mimledim 40 - Eşleştirme Mimi

Merhabalar Mimler o kadar birikti ki hangisini yazacağımı şaşırmış durumdayım. Sırada sevgili  Sevde 'nin başlatmış olduğu eşleştirme mimi var.

Gürses Restaurant Osman'ın Yeri Alaçatı / Çeşme

  Merhabalar Alaçatı yemek mekanlarıyla bugün de devam ediyoruz.

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

İstanbul Nöbetçi Eczaneler 24.08.2026

 

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Pizza Pizza Alaçatı / Çeşme

Merhabalar Geçen sene 15 tatil döneminde Alaçatı'ya üç günlük tatile gitmiştik.

Ankara Nöbetçi Eczaneler 30.08.2026