Ana içeriğe atla

Tuzla Çocuk Kitapları Fuarı 25 Kasım - 4 Aralık 2016

Merhabalar

Yoğun geçen bir haftanın sonunda beni yataklara düşüren 2 gün boyunca çektiğim böbrek ağrısının ardından kendimi biraz toplamanın da etkisiyle sizlere fuar haberleri ile geldim. Bu sefer ki fuarımız daha çok çocuklarımızı ilgilendiriyor. 



Tuzla Belediye bu yıl 50'nin üstünde katılımcı yayın evi ile bir ilki gerçekleştirecek ve Tuzla Marina'da Çocuk Kitapları Fuarı ile sizlerle birlikte olacak. 25 Kasım - 4 Aralık 2016 tarihleri arasında fuar ziyaretçilere açık durumda. Aynı zamanda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'da kendi kitaplarını imzalayacak. Fuarın vizyonu ise "Eğitim Kenti Tuzla". Fuar süresince yazarlar kitaplarını imzalarken, çocuklara okumayı sevmeyi aşılamak amaçlanıyor. 

Fuarla ilgili her türlü bilgiye Tuzla Belediyesi web sitesinden ulaşabilirsiniz. 

Her zamanki gibi yine bir serzenişte bulunayım neden Eskişehir'de bu tür fuarlar yok diye. Belki günün birinde sesimizi duyan olur. Fuar yazısını yazmakta geç kalmış olmama rağmen yine de vakit var ve gitmek için geç kalmış sayılmazsınız. Hadi bakalım giden ve fotoğraf çekip gönderen olursa bloğuma koyarım. 

Herkese keyifli fuarlar ve bol okumalı günler. Hoşça kalın. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?