Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Haziran, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

17.06.2016 Gratis Nivea Alışverişlerim

Merhabalar Ramazan ayının son haftasına girdik. İftarlar, sahurlar derken bayrama da adım adım yaklaşıyoruz. Herkesin yaptığı gibi biz de bayram sonrasına iznimizi birleştirdik ve yaz tatiline çıkabilmek adına gün sayıyoruz.

Tüm Öğrencilerimize İyi Tatiller

Merhabalar Bugün her öğrencisi olan evde olduğu gibi, bizim evde de karne heyecanı vardı. Sabah erkenden uyanan oğlum, daha gözlerini açamamış benimle uğraşmaktan geri kalmadı. 

30.05.2016 Kitapyurdu Kitap Alışverişlerim

Merhabalar Oğlumun okulunda başlamış olan "Şeker Portakalı" furyası vardı ki biz de sonunda nasibimizi alıp, sepete ekleyip kitabımıza kavuştuk. 

27.05.2016 Kitapyurdu Puanla Kitap Alışverişim

Merhabalar Kitapyurdu.com internet sitesinden kitap alanların bildikleri, almayanların ise öğrenecekleri bir konu ile sizlerleyim. 

Bitenler - Çöpe Gidenler 1

Merhabalar Uzun zamandır aklımda olan bitenler ve çöpe gidenler yazısı ile sizlerleyim. 

Gratis Anneler Günü Alışverişim - Loreal Paris Elseve 6 Mucizevi Yağ Serisi

Merhabalar Bu sıralar üzerimde öyle bir yazma isteği var ki; ancak Ramazan nedeniyle ne çok kitap okuyabiliyorum, ne de bloğa zaman ayırıp yazabiliyorum. Malum işten çık eve gel yemek, çocuk, derken iftar saati gelmiş. İftardan sonra çöken rehavet ve sahura kalkmak için erkenden yatış nedeniyle hiç bir şeye fırsat kalmıyor. Ramazan süresince vakit buldukça yine blog yazılarım gelmeye devam edecek. Ancak eskisi kadar her gün olamayabilir. Fakat bu açığı Ramazan ayı bittikten sonra kapatmayı ümit ediyorum.

Blog ve Blogger Keşif Etkinliği / Keşfedilen Bloglar

Merhabalar Geçtiğimiz günlerde başlatmış olduğumuz blog keşif etkinliğimize katılan blogları duyurmaya başlıyoruz. Benim de aralarında yeni keşfettiğim bloglar var ve etkinliğime katılım nedeniyle çok mutlu olduğumu da belirtmek istiyorum.

Blog ve Blogger Keşif Etkinliği

Merhabalar Uzun zamandır blog keşif etkinliklerini sosyal medya üzerinden ya da blogger arkadaşlarımın etkinliklerinde görüyordum. Elimden geldiğince ve vakit buldukça hepsine katılmaya özen gösteriyorum. Aklımdan geçen düşünce bir ara bende bende bir etkinlik düzenleyeyim yönünde olmasına rağmen bir türlü fırsat bulamamıştım. Nasip bugüneymiş ve işte o gün geldi.

Hayırlı Ramazanlar

Merhabalar Gecikmeli de olsa Ramazan ayı yazımı yazmayı başarabildim. On bir ayın sultanı Ramazan ayı gelmiş hoş gelmiş.  Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bizi bu sene de bu güzel günlere ulaştırdığı ve orucumuzu tutabilmeyi nasip ettiği için.