Ana içeriğe atla

Andrew Mayne - Natüralist Kitap Tanıtımı

BU VAHŞİ KATİLİ YAKALAMALARINA SADECE NATÜRALİST YARDIM EDEBİLİR Andrew Mayne’in Natüralist’inde Profesör Theo Cray, başkalarının kaos gördüğü yerde anlamı bulabiliyor. Montana’da ormanlığın derinliklerinde parçalanmış cesetler bulunduğunda herkes bunun bir ayının işi olduğunu düşünse de Theo onların kaçırdığı bir şey görecekti. Doğal olmayan bir şey. Sadece onun durdurabileceği bir şey.
 
Bilişimsel bilim ve biyologluğun kesişim noktasında çalışan Theo, aslında bir cinayet soruşturmasının karanlık sanatlarından çok dijital kodlar ve mikroplara aşinaydı. Ancak onu örnek alan eski öğrencilerinden birisi Montana’da ölünce kendini katilin peşinde bulacaktı. Theo ona inanmayan polisin bir adım ötesinde hareket edip sadece bilimsel yöntemler kullanarak katili yakalamalıydı. Acaba bu yırtıcıdan daha da kurnaz olabilecek miydi?
 
Andrew Mayne, Natüralist’te insanla tabiatı birbirinden ayıran bıçak sırtı bir çizgide yürüyor ama endişelenmeyin, yanınızda Profesör Theo Cray var. 
 
“Andrew Mayne’den kusursuzca yazılmış bir gerilim romanı… Aksiyon Cray ve düşmanı arasındaki heyecanlı bir yüzleşmeye doğru yükseliyor ve bilimsel ayrıntılar inandırıcılığı sağlıyor.”  –Publishers Weekly
 
“Natüralist, gerilimli ve tamamen eğlenceli bir hikâye… Bu ilginç yeni roman serisinin ilk kitabında Andrew Mayne’e tebrikler.” –New York Journal of Books

Basım Yılı : 2020

Sayfa Sayısı : 368

İthaki Yayınları

Çevirmen : Gökçe ÇİÇEK

Yorumlar

  1. Andrew Mayne'nin Naturalist kitabını harika özetlemişsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?