Ana içeriğe atla

Çiğdem Öz - Bana Ellerini Ver

Merhabalar

Kitap grubunda takas yoluyla okumak istediğim kitaplardan birine daha kavuşmuştum.
Geçtiğimiz günlerde ne okusam diye bakınırken gözüme ilişen Bana Ellerini Ver kitabını gözüme kestirmemle, okumam bir günümü bile almadı. 

Kardelen hayatı boyunca ailesinin isteklerini yaptığı halde onları bir türlü memnun edememiştir. Günün birinde yaşadığı bir olaydan sonra ailesine izini kaybettirerek evi terk eder ve kendisine arzu ettiği hayatı kurar. Şarkı söylemek onun için bir tutkudur ve bu konuda eğitimini tamamlayarak bir yerde sahne almaya başlar. Hayatı monoton giderken, bir gece yine sahne aldığı yerde gördüğü bir çift göz ile dünyası değişir. 

Gurur ÖZ reklam şirketi sahibi, aynı zamanda yakışıklı bir playboydur. Etrafında kendisini anlayacak kimse yoktur. Kadınlara olan güvenini çok önceleri yitirmiştir. Etrafı sürekli ondan bir şeyler talep eden, bir şeyler isteyen insanlarla doludur. Bir gece arkadaşlarının ısrarı sonucu eğlenmeye gittiklerinde önce duyduğu sesle içine bir şeylerin aktığı hisseder. Sonrasında şarkıyı söyleyen kişiyle göz göze geldiklerinde kendisini şarkıcıya çekilirken bulur. Kardelen ve Gurur'un hikayesi de böylelikle başlamış olur. Fakat ikisi içinde mutluluk süreci kolay değildir. Hayatlarındaki sırlar ve yanlış anlamalarla girdikleri sınavı verebilecekler midir?

Çiğdem Öz'ün akıcı bir kalemi var. Kitabı bir gün gibi bir sürede bitirdim. Arada bazı kısımlar uzatılmış olsa da, benim şezlong kitaplarımdan, kafa yormadan okunabilecek bir kitap. Gurur'un sevgisi, Kardelen'in erkeklere güvensizliği verilen mücadele.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Kitapla ve aşkla geçen bir hayatınız olsun.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Çiçeğin kar altından güneşe giden masalı... Bu masal Derin'in masalı... Nam-ı değer Kardelen'in ve tabii bu kurumuş çiçeğe tekrar can veren öurur'un masalı... Geçmişini derine gömmek isteyen ve bunu başardığını sanan Derin; yıllardır etrafına ördüğü duvarların, yakışıklı ve gizemli Gurur tarafından tek tek yıkılmaya başladığını hissedecekti... Derin geçmişin izlerini hem bedeninde, hem de ruhunda taşırken, en büyük ilacının Gurur olacağını bilmeden kendisini aşk ve tutkunun fırtınalı kollarına bırakacaktı... Gurur ise Derin'in kendisi için mucize ve bir bütün olacağını bilmeden kucaklayacaktı onu... Birlikte geçmişin tozlu kapılarını aralamaya başladıklarında ikisi de yaralıydı, ikisi de yalnızdı ve sonunda ikisi de âşık olmuştu...

Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 487

Olimpos Yayınları

Yorumlar

  1. İnsan ilişkileri ve romantizm barındıran kitaplar favorimdir. Bana ellerini ver kitabı çok etkileyici geldi. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. çabucak okunan kitaplar candır...teşekkürler canım...sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. babaannemintakvimciği;
      Evet canım kesinlikle candır. Çok teşekkürler:)

      Sil
  3. yazarın adını kitabın adını kapağını konusunu hepsini sevdim :) daha iyisin de miiii :) yorumlarında artış olduuu, blog geziyoon :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Eskiye göre evet biraz daha iyiyim. Yavaş yavaş kendime gelecem inşallah:)

      Sil
  4. Canımm bir dizi film izler gibi oldum okurken. Sevgiler 😊🌷🤚

    YanıtlaSil
  5. Anlatımın merak uyandırdı bende

    YanıtlaSil
  6. 487 sayfayı bir günde nasıl bitirdiniz? Hay maşallah!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep Bey;
      Valla rekorum 800 sayfa civarı bir günde :)

      Sil
  7. Yorum süper olmuş emeğine sağlık aldım listeme😊

    YanıtlaSil
  8. Hayran kalıyorum bir çırpıda kitap okumalara, benim çok nadirdir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları