Ana içeriğe atla

23.06.2017 A101 Kitap Alışverişim

Merhabalar

Dün babaannemi ziyarete gittim. Kendisi evde yoğurt kalmadığını söyledi. Hemen evinin karşısında A101 Market var. Neyse markete girdim. Maksat sadece yoğurt almak değil mi? Siz öyle sanın.
Bu arada eşim arabayı koyacak uygun bir yer olmadığından beni araçta bekliyor. Yoğurt alıp, babaanneme bırakıp geleceğim. Ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. Markete girince kafamda şimşekler çaktı. Yoğunluktan aklımdan çıkmış bu hafta kitap gelecekti markete. Hemen görevliye sordum kitapları. Başta kitaplık sandı. Gidip kasiyere sorduk. O da kitaplık sandı. Dedim hani okunacak kitap oluyor ya, ondan istiyorum. Kaldı mı? Sonunda isteğimi anlatabildikten sonra  görevli personel depoya gitti. Daha ambalajları açılmamış kitapları raflara çıkardı. Meğer dün çıkarmaya fırsatları olmamış. İsabet olmuş. Hemen hakkında çok fazlasıyla olumlu yorum okuduğum Ava Dellaira'nın Postacı Kapıyı Çalmayacak kitabını aldım. Bu kitabın yanı sıra Jane Austen Aşk ve Gurur, Mai Jia Deşifre-Deha ve Honore de Balzac Vadideki Zambak kitapları da vardı. Ancak kitaplığımda bulunduğundan almadım. (Bu arada eşim garibim halen araba da bekliyor. Ağaç oldu.)

Kitapların fiyatları 3,95.-TL. Almak isteyenler A101 mağazalarına bakabilirler. Şayet raflarda göremezseniz belki de çıkarmamış olabilirler. Mutlaka mağaza görevlisine sorun.

Bugün aynı zamanda Ramazan ayının son günü ve bayram arefesi. Allah hepimizin tuttuğu oruçlarımızı kabul etsin. Nice Ramazanlara erişmeyi nasip etsin inşallah.

Yarın bayram. Bayram sevincinde görüşmek üzere. Son iftarımız afiyet olsun.

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sürprizimi Açıklama Zamanı

Merhabalar Dün duyurusunu yaptığım sürprizin geldi çattı açıklanma zamanı. Benim için çok heyecan verici bir proje olduğunu kabul ediyorum. İçim içime sığmıyor desem yalan olmaz hani. O kadar heyecan yaptım. Allah'ım utandırmasın inşallah.

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar Sevgili  İzel Tolu  ve  İnciden Notlar  Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim. İzel Tolu Cevapları İnciden Notlar Cevapları

Mimlendim ve Mimledim 34 - Sorularım Ve Ben

Merhabalar Bu sıralar mimler birikti. Sağolsun sevgili blog arkadaşlarım beni mimliyorlar ancak yoğunluğumdan bakamadım.

Fatih Murat Arsal Röportajı - 2 Kitap Hediye

Merhabalar Yazar röportajlarımıza çok sevdiğim aşkı yazan adam Fatih Murat ARSAL ile devam ediyoruz. Kendisine bu keyifli röportaj için tekrar teşekkür ediyor ve sizleri röportajımızla baş başa bırakıyorum.

Mimlendim ve Mimledim - 20 Sinema Ve Ben

Merhabalar Sevgili  Girift  bloğunun sahibi Fatma Nur sinema konusundaki mimdeki beni de mimlemiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yazısına  buradan  ulaşabilirsiniz. O zaman soruları cevaplamaya başlayalım.

Beyda'nın Kitaplığı 3 Yaşında

Merhabalar Bloğumu ilk hayata geçirmeyi düşündüğüm zaman aslına bakılırsa bu kadar büyük bir dünya hayal etmemiştim.

Sinan Yağmur - Aşkın Gözyaşları / Tebrizli Şems

Merhabalar Ramazan ayı nedeniyle okuma alışkanlığımı değiştirip, okunmayı bekleyen bu aya uygun kitaplarla devam ediyorum.

Mimlendim ve Mimledim 28 - Ben Bunu Yazamam

Merhabalar Derya'nın başlattığı mimde sevgili  Yurdagül  beni mimlemiş. Mimin konusu ise Ben Bunu Yazamam. Bakalım ben neleri yazıyorum? Neleri yazamıyorum? Hep beraber bakalım. Yurdagül'ün mimini ise  buradan  okuyabilirsiniz. Hadi başlayalım.

Mimlendim ve Mimledim 21 - Küçük Bir Mim

Merhabalar Sevgili  Feri Peri ,  Ece Abla  ve  İzel Tolu  Küçük bir mim yapmışlar ve beni de mimlemişler sağolsunlar. Ben bu sıra hangi yazıya yetişeceğime karar veremediğim için yazılar gecikmeli olarak geliyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hemen sorulara geçiyorum.

Mimlendim ve Mimledim 25 - Reklamlar

Merhabalar Bir Yıldızın Hikayesi  bloğunun sahibi çok tatlı bir mimde beni de mimlemiş sağolsun.