Ana içeriğe atla

23.06.2017 A101 Kitap Alışverişim

Merhabalar

Dün babaannemi ziyarete gittim. Kendisi evde yoğurt kalmadığını söyledi. Hemen evinin karşısında A101 Market var. Neyse markete girdim. Maksat sadece yoğurt almak değil mi? Siz öyle sanın.
Bu arada eşim arabayı koyacak uygun bir yer olmadığından beni araçta bekliyor. Yoğurt alıp, babaanneme bırakıp geleceğim. Ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. Markete girince kafamda şimşekler çaktı. Yoğunluktan aklımdan çıkmış bu hafta kitap gelecekti markete. Hemen görevliye sordum kitapları. Başta kitaplık sandı. Gidip kasiyere sorduk. O da kitaplık sandı. Dedim hani okunacak kitap oluyor ya, ondan istiyorum. Kaldı mı? Sonunda isteğimi anlatabildikten sonra  görevli personel depoya gitti. Daha ambalajları açılmamış kitapları raflara çıkardı. Meğer dün çıkarmaya fırsatları olmamış. İsabet olmuş. Hemen hakkında çok fazlasıyla olumlu yorum okuduğum Ava Dellaira'nın Postacı Kapıyı Çalmayacak kitabını aldım. Bu kitabın yanı sıra Jane Austen Aşk ve Gurur, Mai Jia Deşifre-Deha ve Honore de Balzac Vadideki Zambak kitapları da vardı. Ancak kitaplığımda bulunduğundan almadım. (Bu arada eşim garibim halen araba da bekliyor. Ağaç oldu.)

Kitapların fiyatları 3,95.-TL. Almak isteyenler A101 mağazalarına bakabilirler. Şayet raflarda göremezseniz belki de çıkarmamış olabilirler. Mutlaka mağaza görevlisine sorun.

Bugün aynı zamanda Ramazan ayının son günü ve bayram arefesi. Allah hepimizin tuttuğu oruçlarımızı kabul etsin. Nice Ramazanlara erişmeyi nasip etsin inşallah.

Yarın bayram. Bayram sevincinde görüşmek üzere. Son iftarımız afiyet olsun.

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kademe Analizi Nedir?

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Risk Bildirim Formu

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.