Ana içeriğe atla

08.10.2016 Ömür Parfümeri Alışverişim

Merhabalar
Yazılacak çok fazla yazım var. Sırasıyla sizlere yazmaya devam ediyorum. Hafta sonları maalesef yoğun programım dolayısıyla yazı giremiyorum. Hafta içi de yorgunluktan sızıp kalmazsam yazı girebiliyorum. Neyse gelelim sıradaki Ömür Parfümeri alışverişime.


Normalde Urban markasının Argan Yağı saç serumunu kullanmaktaydım ve memnundumda. Fakat saçlarımda çok fazla boya işlemi olduğundan, uzun zamandır kestirmediğimden, iki kere denize gidip geldiğimden dolayı biraz daha fazla yıpranmaya meyilli hale geldiler. Bu nedenle daha önceden gördüğüm Urban markasının Çok İşlem Görmüş Yıpranmış Saçlar için olan serumunu denemeye karar verdim. Gratis mağazalarındaki fiyatı 26,90.-TL iken Ömür Parfümeri mağazasında bu ürünü 23,50.-TL'den aldım. Ürünü yeni kullanmaya başladım. Ayrıntılı yorumumu daha sonra sizlerle paylaşacağım. 

Hepinize bakımlı ve bol okumalı günler diliyorum. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Piyasalarda Bugün: 22 Ocak 2025

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Emek Hırsızlığında Son Nokta

Merhabalar Nasıl sinirliyim anlatamam. Beyda'nın Kitaplığı topluluğunda az önce karşılaştığım durum fazlasıyla sinirlerimi yerinden oynatmaya yetti.

Kara Cuma (Black Friday) ve Alışveriş Çılgınlığı

Merhabalar Bugün kara cuma. Amerikalıların deyimiyle de black friday.

Közlenmiş Kapya Biber Çekirdeği Nasıl Çıkar?

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Bir Sebzelik Hikayesi

  Merhabalar Fotoğrafını gördüğünüz sebzeliğin hikayesini anlatacağım bugün sizlere.

Yollardan Manzaralar

Merhabalar Oldum olası yollarda fotoğraf çekmeyi çok severim.