Ana içeriğe atla

08.10.2016 Ömür Parfümeri Alışverişim

Merhabalar
Yazılacak çok fazla yazım var. Sırasıyla sizlere yazmaya devam ediyorum. Hafta sonları maalesef yoğun programım dolayısıyla yazı giremiyorum. Hafta içi de yorgunluktan sızıp kalmazsam yazı girebiliyorum. Neyse gelelim sıradaki Ömür Parfümeri alışverişime.


Normalde Urban markasının Argan Yağı saç serumunu kullanmaktaydım ve memnundumda. Fakat saçlarımda çok fazla boya işlemi olduğundan, uzun zamandır kestirmediğimden, iki kere denize gidip geldiğimden dolayı biraz daha fazla yıpranmaya meyilli hale geldiler. Bu nedenle daha önceden gördüğüm Urban markasının Çok İşlem Görmüş Yıpranmış Saçlar için olan serumunu denemeye karar verdim. Gratis mağazalarındaki fiyatı 26,90.-TL iken Ömür Parfümeri mağazasında bu ürünü 23,50.-TL'den aldım. Ürünü yeni kullanmaya başladım. Ayrıntılı yorumumu daha sonra sizlerle paylaşacağım. 

Hepinize bakımlı ve bol okumalı günler diliyorum. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Sinan Akyüz - İncir Kuşları

Merhabalar Boşnak bir kızın hayat hikayesini anlatan Sinan Akyüz'ün İncir Kuşları romanında Bosna savaşında yaşananlar tüm çıplaklığıyla yansıtılıyor.

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

İpek Şal Radyo Tiyatrosu

 

Aşkın Nur Karataş Röportajı

Merhabalar Günün adı pazartesi olmuşsa demek ki yazar röportajı yayın zamanıdır. Bugünkü konuk yazarımız Aşkın Nur Karataş. O zaman bu keyifli röportajla sizleri baş başa bırakalım.

Ömür İklim Demir - Kum Tefrikaları

 

Buket Tabur - Deniz Kızı Yosa

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?