Ana içeriğe atla

Arınma

 

Arınma

Film Konusu:

Cecilia, içinde derin bir inançla yaşayan genç bir kadındır. Bir gün, göz alıcı İtalyan kasabalarından birinde bulunan ünlü bir manastırdan teklif alır. Bu teklif, hayatını değiştirecek bir yolculuğun başlangıcı olacaktır. Heyecanla kabul eder ve manastıra doğru yola koyulur. Yolculuğunun başında, manastırın uzak ve gizemli atmosferi onu derin düşüncelere daldırır.

Manastıra vardığında, sıcak bir karşılama ile karşılanır. Ancak, zaman geçtikçe, Cecilia'nın yeni evinin sakin dış görünüşünün altında derin ve karanlık sırlar barındırdığı ortaya çıkar. Manastırın duvarları arasında dolaşırken, tuhaf ve ürkütücü olaylarla karşılaşır. Geceleri, rüyalarında garip ve korkunç görüntülerle savaşırken, gündüzleri manastırın geçmişine dair karanlık sırları çözmeye çalışır.

Cecilia, bu gizemli manastırın içinde kendini bulduğu kabus gibi bir gerçeklikle mücadele ederken, inancını ve zihnini sorgulamaya başlar. Her adımında, manastırın derinliklerinde daha da karmaşık ve karanlık bir labirente doğru ilerler. Ancak, cesareti ve kararlılığıyla, manastırın sırlarını açığa çıkarmak için mücadele etmeye devam eder.

Arınma, Cecilia'nın içsel ve dışsal karanlıkla mücadele ettiği, zorlu bir yolculuğun hikayesidir. Her adımında, Cecilia'nın inancı ve cesareti sınanırken, manastırın derinliklerinde yatan gerçeklerle yüzleşmesi gerekecektir.

Vizyon Tarihi: 26 Nisan 2024

Oyuncular : 

Sydney Sweeney Rahibe Cecilia

Álvaro Morte         Peder Sal Tedeschi

Simona Tabasco         Rahibe Mary

Benedetta Porcaroli Rahibe Gwen

Dora Romano         Başrahibe

Giorgio Colangeli Başpapaz Franco Merola

Giulia Heathfield Di Renzi Rahibe İsabelle

Giampiero Judica Doktor Gallo

Betty Pedrazzi         Rahibe Francesca

Cristina Chinaglia Rahibe Friede

Tiziano Ferracci

Cinzia Fantauzzi

Laura Camassa

Marisa Regina

Viviane Florentine Nicolai

Isabel Desantis

Niccolo Senni

Giuseppelo Piccolo

Yönetmen : Michael Mohan

Senarist :  Andrew Lobel

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Zülfü Livaneli, Erdal Öz - Sazın Teli Koptu

 

Nilgül - Arabesk Günler

 

Mehtap Soyuduru Çiçek - Yolcu

Merhabalar Mehtap Soyuduru Çiçek kitabıyla tanışmam A101 Kitap Alışverişlerine dayanıyor. Kitaplara ulaşma maceramı da buradan  okuyabilirsiniz. Tatil' de elimdeki son kitabı da bitirdikten sonra (ki 3 tane kitap okudum Yolcu başladığım 4.kitaptı.) Yolcu isminden dolayı başladığım ve başladığım andan itibaren de elimden bırakamadığım bir kitap oldu.

Ayten Gökçer Vefat Etti

 

Yurt

 

Nermin Yıldırım - Ev Kitap Alıntısı