Ana içeriğe atla

Kâbusa Dönüşen Masal Kahramanları

 

Kâbusa Dönüşen Masal Kahramanları

Çocukluk kahramanlarımızın kâbusa dönüşeceği bir korku filmi olan "Poohniverse: Monster Assemble" duyuruldu. Winnie-the-Pooh korku filminin yaratıcıları, sevilen diğer çocuk karakterlerini de içerecek bir film üzerinde çalışıyorlar. Bu film, Tinkerbell'den Peter Pan'e, Pinokyo'dan Bambi'ye kadar birçok karakteri MCU tarzı bir filmde korkunç canavarlar ve katiller olarak bir araya getirecek.

Çocukluğumuzun unutulmaz çizgi film karakterleri, son zamanlarda kamu malı hâline gelmeleri nedeniyle beklenmedik bir şekilde karşımıza çıkıyorlar. Bu sefer Winnie-the-Pooh idi. Karakter kamu malı hâline gelir gelmez, "Winnie-the-Pooh: Blood and Honey" adlı bir korku filmiyle karşımıza çıktı. Ancak bu sefer, sevimli değil, korkutucu bir katil olarak.

Ve şimdi, bu tür karakterlerle ilgili yeni bir gelişme var. "Winnie-the-Pooh: Blood and Honey" filminin yaratıcıları, diğer çocuk karakterleriyle bir korku sinematik evreni oluşturacaklarını ve yeni bir film çıkaracaklarını duyurdular.

Variety'nin özel haberiyle duyurulan filmin adı "Poohniverse: Monster Assemble". Bu filmde Winnie-the-Pooh'un yanı sıra diğer birçok sevilen çocuk karakteri de korku dolu bir atmosferde yer alacak. "Blood and Honey" filmi, pek olumlu eleştiriler almamış olsa da 5.3 milyon dolarlık bir gelir elde etmişti. Üstelik film sadece 50 bin dolarlık bir bütçeyle yapılmıştı.

Yapımcılar, filmin MCU'nun Avengers ekibi gibi bir yaklaşımı olmasını istiyorlar. Bu nedenle kendi evrenlerine "Poohniverse" adını verdiler. Karakterler arasında da sayısız isim var. Winnie-the-Pooh'a ek olarak Bambi, Tinkerbell, Kaplan Tigger, Peter Pan, Piglet, Uyuyan Güzel gibi birçok karakter, korku dolu sahnelerde yer alacaklar.

Filmin 2025 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Ancak kesin bir tarih henüz belirlenmedi. Ayrıca, paylaşılan posterlerden karakterlerin korkutucu görüntülerine göz atabiliriz. Henüz konusu hakkında detaylı bilgi olmasa da, canavarların önceki filmlerden hayatta kalanları avlamak için bir araya gelmesini ele alacağı biliniyor. Ancak karakterler arasında kendi aralarında çatışmalar da olacak.

Ayrıca, bu filmlerde yer alacak bazı karakterlerin bu yıl içinde kendi korku filmlerinin de geleceğini belirtmek önemlidir. Bambi: The Reckoning, Peter Pan’s Neverland Nightmare, Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2, Pinocchio Unstrung gibi yapımlar da zaten planlanmış durumda. Jagged Edge Productions ve ITN Studios, kendi sinematik evrenlerini kurmaya başlamış gibi görünüyor.

Yorumlar

  1. ilginç haber. izleriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Nasıl olur bilemedim. Miniş çizgi film karakterlerini korku filminde görmek travmamız olmasın:)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024

 

26 Nisan 2024 Cuma Altın Fiyatları