Ana içeriğe atla

Cunda Aday Butik Otel

Herkese Merhaba

İki yıl önce onbeş tatilimizde tercih ettiğimiz bir butik oteli sizlere tanıtmak istiyorum. Tesadüfen internetten yorumlar üzerine gittiğimiz ve hiç ayrılmak istemediğimiz bir butik otel Cunda Aday. Açıkçası bazen yorumlar tam gerçeği yansıtmadığı için önyargılı da gitmiştik yalan yok.

Cunda Aday Butik Otel Cunda merkeze yürüme mesafesinde. Konumu açısından çok güzel bir yerde. Sessiz, sakin ve huzur dolu. 

Otele geldiğiniz andan itibaren sıcak kanlı sahipleri karşılıyor. Otelin kendisine ait otoparkına aracınızı park ettikten sonra aşırı temiz odalarında dinlemeye başlayabilirsiniz. Odadaki temizlik öyle bir düzeyde ki, odayı kullanmaya kıyamıyorsunuz. Bembeyaz çarşaflar, mis gibi sabun kokusu sizi karşılıyor. Temizlik takıntım çok fena. Bu zamana kadar o kadar çok yerde konaklamış olmama rağmen buradaki temizlik gerçekten üst düzeydeydi. Bu aşırı hassasiyetleri nedeniyle kendilerine ayrıca teşekkür ederiz.

Oteli karı-koca çok tatlı bir çift işletiyor. Zaten kendileri de otelin üstündeki evde konaklıyor. İlgileri, alakaları o kadar güzeldi ki insanın sürekli orada yaşayası geliyor.

Otelin kahvaltısında yediğiniz reçelleri sahipleri kendileri hazırlıyor. Kahvaltısı gerçekten de çok güzel. Kahvaltıyı sabah kaçta istediğimizi sormaları, odalara konulan el yapımı ve bizlere hediye olarak verilen keselerse çok zarif ve ince bir düşünceydi. Butik otelleri bu samimi ortamlarından dolayı çok daha fazla seviyorum. 

Cunda Adasında kaldığımız üç gece dört günlük seyehatimizin hiç bitmesini istemedik. Açıkçası adayı gezmeyecek olsak otelden çıkmak bile istemezdik. O kadar güzel bir otel. Bahçedeki gezinen hayvanlarına ayrıca bayıldık. Hoş benim köpek korkum vardı ama buna rağmen hiç sıkıntı yaşamadık. Yeniden Cunda Adasına gidecek olsak kesinlikle burada konaklarız. Macera aramaya gerek yok.

Sizlerde Cunda Adasına gidecekseniz mutlaka Cunda Aday Butik Otele bir şans verin derim. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın. 

Adres: Namık Kemal Mah. 15 Eylül Cad. No : 41 Cunda Adası, 10405 Ayvalık / Balıkesir 

Telefon : (0266) 327 14 84

Youtube sayfamızda da paylaşımı mevcuttur. Abone olup paylaşırsanız çok sevinirim. 













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024

 

26 Nisan 2024 Cuma Altın Fiyatları