Ana içeriğe atla

Sevgili Fatoş'un Hediyeleri

Merhabalar

Havaların soğumaya başladığı şu günlerde benim yine kronik böbrek ağrılarım tutmuş durumda.
Maalesef ki bu hava değişimleri beni mahvediyor. Hele ki Eskişehir'in sabah ayazları ve gece soğukları başladıysa benim ilaç hastane zamanlarıma "hoşgeldin" demek zorunda kalıyorum. Bu zor günlerde yüzümü güldüren bir kargo gelince biraz olsun moral bulmamak ise elde değil. 

Gideriken bloğunun sahibi sevgili Fatoş geçtiğimiz günlerde bir çekiliş düzenlemişti ve kazananlardan biriydim. Kendisi çok güzel bir paket göndermiş. O kadar güzel düşünülerek hazırlanmış ki, paketi açmasam da öyle kalsa mı? diye de düşünmedim değil. 

Hediyelerin içinde beni kalbimde vuran ise magnet koleksiyonuma sevgili Fatoş sayesinde ekleme fırsatı bulduğum ve çok da görmek istediğim şehir olan Diyarbakır magneti. Hatta magneti gördüğümde çığlık attığım da doğrudur.

Fazıl Say daha önce dinlememiştim. Araçta dinlemeyi düşünüyorum. 

Paketine beni yine kalbimden vuran, hayatımın anlamı olan bir kitap, (Ahmet Soysal Mistik Taç) güzel notlar alabilmem adına bir defter, ayraç ve çok çok sevdiğim, hayatımdan hiçbir zaman çıkaramadığım zeytinyağlı bir sabun ilave etmiş. Söylemeden edemeyeceğim. Sabun harika kokuyor. Oğlumla paylaşamadık.

Ve geldik en önemli hediyeye. Kendisinin yapmış olduğu, üzerinde emek olan ve benim için diğer hediyelerden daha değerli olan resmini gönderdiği için ayrıca teşekkür ederim. Oğlumun dolabının üstüne astık. 

Tatlım gönderdiğin hediyelerin için çok teşekkürler. Kesene bereket.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın.

Güzel, sağlıklı, mutlu ve bol kitaplı bir gün sizlerle olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Çok ince düşünülmüş bir hediye paketiymiş gerçekten de... Tebrikler... Düşünene de kazanana da....

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun. Hediyeler çok hoşmuş, güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Katılımınız için ben teşekkür ederim (: Güle güle kullanın (: Ayrıyeten tek tek yazmışsınız ufak tefek de olsa hediyeler çok naziksiniz (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatoş;
      Oğlum ve ben çok teşekkür ederiz yeniden. Gerçekten çok güzel hazırlanmış bir paketti. Detay yazmazsam olmazdı:) Sevgilerimle:)

      Sil
    2. Oğlunuza çokça sevgiler; çok güzel oldu bu etkinlik iyi ki katılmışsınız sağolun, iyi ki yapmışım, tekrar rica ederim :))

      Sil
  4. Çok hoş hediyeler, mutlu oldum senin adına. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğçe;
      Çok teşekkürler canım. Daha iyileri senin olsun inşallah:)

      Sil
  5. Hepsini iyi günlerde kullan canım. Çekiliş kazanmak çok keyifli oluyor :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule;
      Kesinlikle. Böyle güzel çekilişler insanı mutlu ediyor canım:)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kademe Analizi Nedir?

 

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Risk Bildirim Formu

 

Fatih Murat ARSAL - Yalnız Gözlerin İçin

Merhabalar Fatih Murat Arsal ile tanışmam Anlaşma romanına dayanır ancak yorumlamak için öncelikle Yalnız Gözlerin için kitabından başlamak istedim.