Ana içeriğe atla

Jill Shalvis - Küçük Tatlı Heyecan

Merhabalar

Şanslı Liman serisinin ikinci kitabı Küçük Tatlı Heyecan.
Maddie'nin ablası Tara'nın hikayesi.

Maddie ilk kitapta kardeşi Chloe ve ablası Tara'yı otelde kalmaya ikna etmişti. Bundan sonraki süreçte oteli ayakta tutmak için üç kız kardeş ellerinden geleni yapmaya kararlıdırlar. Maddie aşkı bulmuş, Jax ile geçmişte kalan tüm güvensizliklerini aşmıştır.

Tara 17 yıldan sonra Şanslı Liman'a dönmüştür. Fakat geçmişinden gelen bazı olaylar nedeniyle aslında burada kalmak, hele ki Ford Walker ile hiç karşılaşmak istemez. Gençlik zamanlarında Ford ile aralarında geçen bir olay nedeniyle Tara Ford'a, belki de bir nevi kendisine de güvenmemektedir. Ancak bu iş o kadar da kolay değildir. Hele ki Tara ile Ford'un geçmişe ait sırları varken, birbirlerinden ne kadar uzak durabileceklerdir? Ortak sırları ortaya çıktığında nasıl bir yol çizeceklerdir?

İlk kitapta söylediğim şeylerin aynısı maalesef bu kitap içinde geçerli. Her ne kadar hikaye güzel, kafa dağıtmalık olsa da, maalesef çok fazla müstehcen sahne içermesi nedeniyle yine atlayarak okuduğum bir kitap oldu. İlk kitapta ucu açık bırakılan Maddie ve Jax'in durumu bu kitapta daha da netleşiyor. Chloe ile şerif Sawyer içinde aşk çanları çalmaya başlıyor ki, onların hikayesini de Sırılsıklam Aşık kitabında okuyoruz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, güzel ve mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

“Jill Shalvis kesinlikle farklı bir üsluba sahip. Daha iyisi zor bulunur.”
Suzanne Forster
New York Times Bestseller Yazarı

Hayal kırıklığı, yeni başlangıçlar için yeşeren umutlar, eğlence, heyecan ve aşk bu kasabada sizleri bekliyor…

Tara’nın, küçük sahil kasabası Şanslı Liman’a bir daha adım atmamak için binlerce iyi nedeni vardır. Ancak annesinin ölümü ve kız kardeşleriyle ona miras kalan otel yüzünden yıllar sonra aynı yere dönmek zorunda kalır. Oteli işletmeye karar verdiklerinde, işleri yoluna koyana kadar orada kalıp, sonra arkasına bile bakmadan uzaklaşacağına dair kendine söz verir. Ancak geçmişte bıraktığını düşündüğü bir aşk ve bu aşkın gölgesinde kalmış bir sır, yeniden Tara’nın karşısına çıkar ve onu, hayatını sonsuza dek değiştirebilecek bir karar vermek zorunda bırakır.

Basım Yılı : 2014

Sayfa Sayısı : 336 sayfa

Nemesis Kitap

Çevirmen : Nur ÇAKMAKKAYA

Yorumlar

  1. Birkaç yeri kafama takıldı.. İlerleyen zamanlarda alıp okurum belki. Eline sağlık abla :)

    YanıtlaSil
  2. adı kapağı güzel ama anladım hıhım. bi de iyisin demiii, gözükmüyon pek bloglardaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Çok yoğunum. Biraz da sağlık sıkıntılarım başladı. Havalar soğumaya başladı. Böbrekler ayakta.

      Sil
    2. geçmiş olsun. derler yaaa çok su iç :)

      Sil
    3. Deep;
      Yakında damacana paralarını bana yazacaklar o kadar çok içiyorum. :) Eğer içmesem zaten taş dolacak her yerim:(

      Sil
  3. aşk romanlarına bu yüzden tedbirli yaklaşıyorum ya. hep bi şeyler sıkıştırıyorlar mutlaka. ama çok olunca da hikayenin büyüsü kaçıyor bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı Diyarlar;
      Aynen öyle maalesef. Dozunda tutulmalı.

      Sil
  4. Plaj okumalığı. Yazın senin blogu tekrar gözden geçirmeli 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sürprizimi Açıklama Zamanı

Merhabalar Dün duyurusunu yaptığım sürprizin geldi çattı açıklanma zamanı. Benim için çok heyecan verici bir proje olduğunu kabul ediyorum. İçim içime sığmıyor desem yalan olmaz hani. O kadar heyecan yaptım. Allah'ım utandırmasın inşallah.

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar Sevgili  İzel Tolu  ve  İnciden Notlar  Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim. İzel Tolu Cevapları İnciden Notlar Cevapları

Mimlendim ve Mimledim 34 - Sorularım Ve Ben

Merhabalar Bu sıralar mimler birikti. Sağolsun sevgili blog arkadaşlarım beni mimliyorlar ancak yoğunluğumdan bakamadım.

Fatih Murat Arsal Röportajı - 2 Kitap Hediye

Merhabalar Yazar röportajlarımıza çok sevdiğim aşkı yazan adam Fatih Murat ARSAL ile devam ediyoruz. Kendisine bu keyifli röportaj için tekrar teşekkür ediyor ve sizleri röportajımızla baş başa bırakıyorum.

Mimlendim ve Mimledim 28 - Ben Bunu Yazamam

Merhabalar Derya'nın başlattığı mimde sevgili  Yurdagül  beni mimlemiş. Mimin konusu ise Ben Bunu Yazamam. Bakalım ben neleri yazıyorum? Neleri yazamıyorum? Hep beraber bakalım. Yurdagül'ün mimini ise  buradan  okuyabilirsiniz. Hadi başlayalım.

Mimlendim ve Mimledim - 20 Sinema Ve Ben

Merhabalar Sevgili  Girift  bloğunun sahibi Fatma Nur sinema konusundaki mimdeki beni de mimlemiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yazısına  buradan  ulaşabilirsiniz. O zaman soruları cevaplamaya başlayalım.

Mimlendim ve Mimledim 25 - Reklamlar

Merhabalar Bir Yıldızın Hikayesi  bloğunun sahibi çok tatlı bir mimde beni de mimlemiş sağolsun.

Mimlendim ve Mimledim 21 - Küçük Bir Mim

Merhabalar Sevgili  Feri Peri ,  Ece Abla  ve  İzel Tolu  Küçük bir mim yapmışlar ve beni de mimlemişler sağolsunlar. Ben bu sıra hangi yazıya yetişeceğime karar veremediğim için yazılar gecikmeli olarak geliyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hemen sorulara geçiyorum.

Sinan Yağmur - Aşkın Gözyaşları / Tebrizli Şems

Merhabalar Ramazan ayı nedeniyle okuma alışkanlığımı değiştirip, okunmayı bekleyen bu aya uygun kitaplarla devam ediyorum.

Beyda'nın Kitaplığı 3 Yaşında

Merhabalar Bloğumu ilk hayata geçirmeyi düşündüğüm zaman aslına bakılırsa bu kadar büyük bir dünya hayal etmemiştim.