Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 54

Merhabalar 

Bitenler yazılarımla bugün devam edelim.
Bundan başka daha çok bitenler yazıları var ama yayın çok olunca ancak sıra geliyor. Hadi bakalım bu sefer neler bitirmişim?


Uni Wipes Islak Havlu. Severek kullandığım ürün. Kapaklı olduğundan tercih ediyorum. Yapısı da güzel. Alınabilir ürünlerden.


Duru Zeytinyağı ve Papatya Özlü Duş Jeli. Bu ürünü market alışverişi sırasında kasa kampanyasından almıştım. Çok büyük beklentiyle almadığım ürüne resmen aşık oldum. Hele o kokusu yok mu? resmen insanın içine işliyor. O kadar güzel ki banyodan çıkmıyor. Teninizde de uzun zaman kalıyor. Elimdekiler bitince yeniden alacağım. Kaşıntı, tahriş yapmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.


Mendiva Gözlük Temizleme Mendili. A101 mağazalarından stokladığım ürünlerden. Ancak bir arkadaşım zam geldiğini söyledi. Son fiyatı nedir? bilmem ama şayet abes bir fiyat artışı varsa başka bir markanın gözlük temizleme mendilini alabilirim. Performansından oldukça memnunum. Sonuçta gözlük temizleme mendiline şok da yüksek ücret ödeyemem. 


Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem. Bu üründen memnunum ancak bu ürünün kuru ve sert saçlar için olanı daha güzel. Sonuçta işlem görmüş saçlarım var. Yeniden alacağım ürünlerden. 


Yver Rocher Zeytin Turunç Duş Jeli. Bu ürün konsantre bir ürün. Dolayısıyla bir kaç damlası bile oldukça köpürüyor ve işinize yarıyor.  Kokusunu seviyorum. Ürün zaten sürekli kullandıklarımdan ve alerjen bir durum söz konusu değil. Bu ürünün şişesini çok sevdim. Ağız kısmı sıkıp geri bıraktığınızda akmayı önlüyor. Yani çok ürün alma gibi bir durum da söz konusu değil. Şişeyi atmadım. Seyahatlerde kullanmak üzere çok işime yarayacak. Hatta bir kaç tane daha alıp başka şeyler koymak için de kullanabilirim. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Güzel, sağlıklı ve mutlu bir gün olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Ürünlerde alerjan olmaması çok iyi ...şişeleri bende geri dönüşümde kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel Özer;
      Kullanabileceklerimi atmıyorum. Diğerleri bende de geri dönüşüme gidiyor :)

      Sil
  2. Ürünler hakkında güzel bir içerik olmuş daha fazla detay istiyoruz erkekler için'de ürünler lütfen başarılar :) @Beyda hanım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. jdsezer;
      Çok teşekkürler. Zaman zaman eşimin kullanıp bitirdiği ürünleri de paylaşıyorum ama erkek ürünleri bayanlara göre az olduğundan genelde bayan ürünleri paylaşılıyor :)

      Sil
  3. Yves Rocher duş jeli kokusunu bende sevdim 😊 koku ve kullanım açısından oldukça iyiydi kalemize sağlık 😊

    YanıtlaSil
  4. Loreal markasının kremini merak ediyorum. Paylaşım için teşekkürler 😊 sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilgın Dünyası;
      Kuru ve Sert saçlar için olanı daha etkili. Onu tavsiye ederim :)

      Sil
  5. ben gözlük mendilleri yerine mikrofiber bezleri kesip kullanıyorum :) gayet memnunum yıkanıyorlar da ohh mis mis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uzmanamator;
      O da mantıklı fikirmiş. Uygulanabilir. Çok teşekkürler :)

      Sil
  6. Elseve kremini bende kullanıyorum ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  7. Beyda hanım bize göre ıslak mendil var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yusuf Sezgin;
      Nasıl yani, erkekler için ıslak mendil mi çıkarmışlar. Yok artık.

      Sil
  8. Böyle yazıları çok seviyorum. Başarılar.

    YanıtlaSil
  9. Mendiva gözlük temizleme mendilinden ben de memnunum ama aman aman fahiş bir artış olacağını düşünmüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşim;
      Ben henüz bakmadım eski fiyat 2,95 gibi bir şeydi sanırım.

      Sil
  10. çok bitiricisin. ürün bitirici. kitap bitirici :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Kitaplar bitince iyi oluyor ama ürünler için aynı şeyi söyleyemem. Kitap rafta duruyor, ürün boşları insanın sinirini bozuyor.Cepten paralar çıkıyor :)

      Sil
  11. o zaman yılbaşı hediyelerin bol bol yeni ürünler olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevda Ünlü;
      Çok teşekkürler. Ama yeni kitaplar tercihimdir :)

      Sil
  12. Elseve markası daima favori ürünlerim arasında kokusu dokusu her şeyisi güzel :) Gelsin yeniler kuzucum:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Madame kokoş;
      Evet mucizevi yağ serisini bende seviyorum. :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Her Çocuk Özeldir Film Yorumu

Merhabalar Senenin son günü izlediğim çok güzel ve özel bir film Her Çocuk Özeldir.

Neden Ajanda Kullanmalıyız? Kaç Tane Ajandam Var?

Merhabalar Dünkü yazımda Çocuklara Ajanda Alışkanlığı Kazandırmak 'tan bahsetmiştim.

Rabia Çetin, Beyza Neşe Akkuş - Dedoş'tan Öğrendiklerim

 

Lütfen Dikkatle Okuyunuz!...

Merhabalar Bu yazıyı yazmak uzun zamandır aklımdaydı.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Reşat Nuri GÜNTEKİN - Çalıkuşu

Merhaba dostlar, Hangi kitabı ilk paylaşsam diye çok düşünmeden yıllardır en sevdiğim ve içimde hep sürekli okuma arzusuyla dolduğum Reşat Nuri Güntekin'in unutulmaz eseri, hakkında film ve diziler yapılan Çalıkuşu ile başlamak istedim.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.