Ana içeriğe atla

Mimlendim Ve Mimledim 36 - En Büyük Hayalim

Merhabalar

Pek muhterem mimlerimi bitirmek istiyorum ve son sürat yazmaya devam ediyorum.
Sırada Sevgili Sakura Mevsimi'nin başlatmış olduğu En Büyük Hayalim mimi var. buyurun o zaman başlayalım.

Sakura Mevsimi'nin mim cevabına buradan ulaşabilirsiniz.

Daha öncede sanırım başka bir mimde bu tarz bir soru vardı. Ben orada cevaplamıştım. Şimdi yeniden cevap verelim. Eşim ve oğlumla birlikte ortak bir hayalimiz var. Dünyayı gezmek ve denize nazır bir evde yaşamak. Denize bakarak kitap okumak ve arka planda çalan hafiften bir Türk Sanat Müziği. İnsan hayattan başka ne bekler ki.

Hayatımız boyunca eşim de, ben de çalışan insanlar olduğumuzdan günün birinde parayı bulursak şayet; böyle ortak bir hayalimiz var. Umarım bu hayalimiz gerçekleşir.

Mimi yapmayan herkesi mimliyorum.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Hayırlı ve nurlu bir Cuma gününüz olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Çok teşekkür ederim mimi yaptığın için :) Dünyayı gezmek ortak hayalimiz :)

    YanıtlaSil
  2. Dilerim gönlünce olur hayallerin! :) Ben de yapmıştım bu mimi. ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğçem;
      Sağol canım. umarım herkesin hayali bir gün gerçek olsun :)

      Sil
  3. Hayallerine kavuşman dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüreğimin iklimi;
      Amin canım hepimiz kavuşalım inşallah :)

      Sil
  4. Türk sanat müziği eşliğinde denize nazır kitap okumak; çok çok güzel çok masum bir dilek. Harikasın. Dünyayı gezdikten sonraki yorgunluk üzerine çok iyi gider :))

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir hayal canim insallah gercek olur 😊

    YanıtlaSil
  6. Hayalinizin bir gün gerçekleşmesini dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz Yakalı;
      Çok teşekkürler. İnşallah herkesin hayalleri gerçek olsun :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Gonca Çiftçioğulları Röportajı

M erhabalar Şubat ayını bitirdiğimiz şu günlerde Şubat ayının son röportajı için bu haftaki konuğum Sevgili Gonca Çiftçioğulları.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Ayşe - Aşk Nöbeti

Merhabalar Ayşe'nin Aşk Nöbeti kitabını çıktığı dönemlerde yorumlarına istinaden almıştım ancak bir türlü okuma fırsatına erişememiştim.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Pet Şişe Kumbara

Merhabalar Geçtiğimiz günlerde  Hadi Birikim Yapalım  adında bir proje başlatmıştım.

Dr. Berna Çaçan Ongun - Misyoner İstihbaratçılar

 

Ankara Nöbetçi Eczaneler 11.01.2026