Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 49

Merhabalar

Biten bitmiştir deyip, çöpe sallamadan önce fotoğraflarını çekip bakalım bakalım memnun kalıp kalmadığımıza...

Yver Rocher Monoi EDT Bu ürünün kokusunu çok sevmiş olmama rağmen üstüme sıktığımda maalesef o kadar sevemedim. Üstelik bir süre sonrada kokusu gidiyor. Bu nedenle yeniden alacağım bir ürün değil.

Denk Aromaterapi sıvı sabun. Bu marka Özdilek mağazalarında satılıyor. Uygun fiyatlı mutfakta kullandığım bir ürün. Fiyatına göre performansı oldukça iyiydi. Yeniden alınabilir.

Ah benim gözlük mendillerim. Mendiva Gözlük Temizleme Mendili A101 Mağazalarında satılıyor. İndirim zamanlarında stokladığım bir ürün. Her zaman mağazalarda bulamıyorsunuz. Bulduğunuzda stoklayın. Tablet ve telefon ekranlarını da oldukça güzel temizliyor. Fiyatı sanırım 2,95.-TL ve içerisinde 40 adet mendil bulunuyor.


Yver Rocher Vanilyalı Duş Jeli. Kokusunu sevdim. Vücutta kaşıntı ya da tahriş yapmıyor. İndirim zamanında yeniden alınabilir. Yoğun bir ürün olduğundan uzun süre gidiyor.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, herkese mutlu ve sağlıklı bir pazar günü diliyorum. Kitabınızı alın ve kırlara çıkın. Temiz hava, bol gıda size iyi gelecek.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Hıdırellez Nedir?

 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Dün Seni Gördüm Rüyamda

 

Ömür İklim Demir - Muhtelif Evhamlar Kitabı

 

Aşkın Nur Karataş - Ateşli Kitap Tanıtımı

Kural tanımazlık ve yaramazlık sadece Rock yıldızlarına has değildir.

Debbie Macomber - Bir Buket Aşk (Blossom Sokağı Serisi 10)

Merhabalar Debbie Macomber okumak benim için çok hızlı koşup, biraz nefes almak gibi.