Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 49

Merhabalar

Biten bitmiştir deyip, çöpe sallamadan önce fotoğraflarını çekip bakalım bakalım memnun kalıp kalmadığımıza...

Yver Rocher Monoi EDT Bu ürünün kokusunu çok sevmiş olmama rağmen üstüme sıktığımda maalesef o kadar sevemedim. Üstelik bir süre sonrada kokusu gidiyor. Bu nedenle yeniden alacağım bir ürün değil.

Denk Aromaterapi sıvı sabun. Bu marka Özdilek mağazalarında satılıyor. Uygun fiyatlı mutfakta kullandığım bir ürün. Fiyatına göre performansı oldukça iyiydi. Yeniden alınabilir.

Ah benim gözlük mendillerim. Mendiva Gözlük Temizleme Mendili A101 Mağazalarında satılıyor. İndirim zamanlarında stokladığım bir ürün. Her zaman mağazalarda bulamıyorsunuz. Bulduğunuzda stoklayın. Tablet ve telefon ekranlarını da oldukça güzel temizliyor. Fiyatı sanırım 2,95.-TL ve içerisinde 40 adet mendil bulunuyor.


Yver Rocher Vanilyalı Duş Jeli. Kokusunu sevdim. Vücutta kaşıntı ya da tahriş yapmıyor. İndirim zamanında yeniden alınabilir. Yoğun bir ürün olduğundan uzun süre gidiyor.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, herkese mutlu ve sağlıklı bir pazar günü diliyorum. Kitabınızı alın ve kırlara çıkın. Temiz hava, bol gıda size iyi gelecek.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Fuat Baray - Diz Çökmeyen Çocuk

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Sevginin Gücü Film Yorumu

 

Fatih Murat Arsal - Nefretten Sonra

Merhabalar Natalia gençliğinin baharında babasının ölümü ile hayatta tek başına kalır. Bir yabancının evlerine gelip babasıyla konuşmasından sonra babası kendini öldürür. Babasının ölmeden önce Natalia'den istediği tek şey vardır. Tamer denen o adamdan intikamını alması.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Asalet Salgınoğlu Röportajı

Merhabalar Baharı yavaş yavaş hissettiğimiz şu günlerde Nisan ayına geldik bile.

Piyasalarda Bugün: 27 Ekim 2025

 

Cevdet Pişkin - Rüzgarla Gelen Hüzün