Ana içeriğe atla

Cindi Madsen - Sahte Nişan Gerçek Aşk

Merhabalar

Yaz tatiline giderken şezlong kitaplarım olmazsa olmaz. Kafa yormayan, insana kendini iyi hissettiren kitaplar arada okunmalı. Özellikle de tatilde.
Daniella (Dani) sorumluluk sahibi bir kişidir. Hayatı boyunca annesi ve anneannesine bakmak için çalışmıştır. Erkek arkadaşı için eyalet değiştirmiş ancak terkedildiğinde tarih mezunu olmasına rağmen sevmediği pazarlama işinde çalışmaya bile razı olmuştur. Şirketteki terfi pozisyonunu da alırsa ailesine daha iyi bakacak ve maddi açıdan biraz daha rahat nefes alacaktır. Ama bunun için hayatında biri olması ya da evli olması gerekmektedir. Çünkü patronu evliliğe ve aileye çok önem vermektedir. Ancak Dani'nin hayatında biri yoktur.

Wes uçarı bir kişiliğe sahiptir. Helikopter pilotudur ve uçmayı çok sevmektedir. Evlenmesine az bir zaman kala nişanlısı tarafından terk edilmiştir. Wes bu durumu kaldıramaz. Perişan olur. Ancak kardeşinin düğününde bir sevgiliye hatta bir nişanlıya ihtiyacı vardır ve eski nişanlısı düğünde nedime olacaktır. Ailesi tarafından bu konuda baskı görmektedir. Wes'in bu durumda kendisine acilen birini bulması gerekmektedir.

Üniversite yıllarından beri en yakın arkadaşı olan Dani'yi nişanlıya ihtiyacı olduğunu söylemek için aradığında Dani'de kendi durumunu Wes'e açıklar. Dani ile Wes ortak çıkarları için bir noktada buluşurlar ve nişanlılık oyununu oynamaya başlarlar. Wes ailesine, Dani'de patronuna karşı nişanlısını gösterecektir ve herkes istediğini alacaktır. Fakat bu iki arkadaş ateşle barutun aynı yerde durmayacağının ne kadar Farkındadır?

Kitap benim şezlong kitaplarından. Nitekim tatilde keyif alarak okudum. Ama tempo biraz düşük geldi. Biraz daha tempolu ve aksiyonlu olabilirdi. Ama yine de kitabı sevdim. Sonunun hemen bitirilmiş olmasına bir nebze sinir olmuş olabilirim. Bıçak gibi kesilen sonlardan hoşlanmıyorum. Yine de hoş vakit geçirmek isterseniz okunabilecek kitaplardan olduğunu söyleyebilirim. 

Yeni yazılarımda görüşünceye delk, kitapla ve aşkla kalın.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Küçük bir nişanlılık numarası iki yakın arkadaş için nedir ki?

Dani ve Wes üniversiteden beri aralarından su sızmayan iki yakın arkadaştır. Wes’in, kız kardeşinin düğününde ona eşlik edecek birine, Dani’nin ise çalıştığı şirketin düzenlediği organizasyonda ciddiye alınması için bir partnere ihtiyacı vardır. Bu yüzden kafa kafaya verip çok eğleneceklerini düşündükleri mükemmel bir plan yaparlar:  İki etkinliği de sağ salim atlatabilmek için nişanlı

gibi davranacaklardır.

Adrenalin bağımlısı Wes hem eski sevgilisine hem de ailesine iyi olduğunu ve hayatına devam ettiğini kanıtlayıp bir taşla iki kuş vuracak; “Bayan Ciddi” Dani ise patronuna iyi bir çalışan olduğunu ve düzenli ilişkilerin önemsendiği bu şirkette yükselebileceğini ispatlayacaktır. Peki ya sahte baygın bakışlar, sahte öpücükler ve sahte yakınlaşmaların ortasında gerçek duygular
filizlenmeye başlarsa?
“Bu büyüleyici aşk hikâyesi, ustalıkla işlenmiş karakterler ve Wes’in aile dinamikleriyle renkleniyor.”
RT Book Reviews
“Seksi ve eğlenceli.  Bu karakterlere kalbinizde yer açın.”
The Bookish Babe
“Sahte Nişan Gerçek Aşk’ı okumaya doyamadım, kesinlikle daha fazlasını istiyorum.”
Victoria James

Yorumlar

  1. gerçekten de yaz dizisi kıvamında... tavsiye için teşekkürler

    takipteyim

    mugeninlistesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım aynen yaz dizisi tadında. Ben seni takipteyim zaten canım :)

      Sil
  2. Konusu farklıymış. Kesinlikle okunacaklar listeme eklemeliyim. Teşekkürler canım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel bir kitaptı. Kafa dağıtmalık şezlong kitaplarından :)

      Sil
  3. ayyy böyle kitaplar okumak lazım yaa neşelenmek lazım ülkenin hallerini unutmak lazıım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Aynen katılıyorum. Eşim kızıyor sana bir şey katmıyor diye bende diyorum kafa dağıtıyor :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.