Ana içeriğe atla

Özdilekteyim.Com'dan Hediyelerim Var

Merhabalar

Bir haftalık tatil sürecinde çok tatlı bir kargo gelmiş. Evde bulunamadığımız için kargoyla ilgili sıkıntılar yaşamış olsam da; bir şekilde kargoyu teslim aldırdım. Açıkçası gelen kargonun kimden olduğunu da bilmiyordum. Bu sabah masamdaki paketi görünce çok mutlu oldum. Açıkçası tatil sonrası yüzümü güldürdüğü içinde ayrıca teşekkür etmek lazım. Zamanlama mükemmel.


Öncelikle bu paket bize neden gönderildi bunu açıklayayım. Yaklaşık 6 senedir www.ozdilekteyim.com adresinden market alışverişlerimi sipariş veriyorum. Eşimin ve benim yoğun çalışma tempomda market alışverişi yapmak büyük bir işkenceye dönüşüyor. (Kocayla marketin dayanılmaz hafifliğine hiç girmiyorum.) Bu nedenle de market alışverişlerimi bu siteden yapıyorum. Hem zamandan kazanıyorum hemde marketin o sıkış tepiş kalabalığını, kasa kuyruklarını çekmiyorum. Kaldı ki birisi sizin adınıza alışveriş yapıyor. Bundan güzeli var mı? Bence yok. Özdilek Alışveriş Merkezleri'ne gitmekle hiçbir farkı yok. Hatta zaman zaman yapılan kampanyalarla çok güzel hediyeler almışlığım bile var. (Havlu, powerbank, toz deterjan, sünger, sıvı deterjan, meyve sepeti, ekmek bunlar aklımda kalanlar) Peki fiyatlar nasıl diye sorarsanız; kapıya geliyor diye ekstra bir ücret alınmıyor. 65,00.-TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo. Yani 65,00.-TL tutarında alışveriş yapmanız gerekiyor ki zaten bu rakamı rahatlıkla geçtiğimden sıkıntı olmuyor. Ürünler stokta olmadığında muadil ürün için mutlaka telefon ediyorlar. Muadil ürün alabilir yada o ürünü tamamen iptal edebilirsiniz. Kapıda kredi kartı,nakit ve sistem üzerinden kredi kartı ile ödeme seçenekleriyle ödeme yapmanızda mümkün. Ben her zaman kapıda kredi kartı seçeneği ile ödeme yapıyorum. Faturada çıkan rakamı görerek işlem yapmak her zaman iyidir.



Bu yıl Özdilek Alışveriş Merkezleri hediye göndermek istemişler. Bizlerde çok mutlu olduk. Hediyeler eşimin adına gelmiş. Çünkü fatura onun adına düzenleniyordu. Ajandanın yanında eşimin adına yaptırılmış bir de kalem mevcut. Paketin içine katologlar, yeni yıl tebrik kartı, masa takvimi ve birde havlu eklemişler.

Bu güzel jestleri için kendilerine çok teşekkürler. Özdilek Alışveriş Merkezi olan bir şehirde yaşıyorsanız, sizlerde bu imkandan faydalanıp alışveriş yapabilirsiniz.

Yeni yazılarımda görüşünce dek, mutlu hafta olsun. Okumayı, gülmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Özdileğin böyle gönül alıcı işlevleri olduğunu bilmiyordum :) ee illaki o tutar 65 i geciyor hemde fazlasiyla. Mantikli olmus acikcasi mobil alisverisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz paket ilk defa geldi ama internet alışverişlerinden bir çok hediye aldım. Çok da güzel oluyor. Tavsiye ederim canım :)

      Sil
  2. Ne güzel bir jest güle güle kullanın 😊 Özdilek.com duymamistim,sayende öğrendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.ozdilekteyim.com tam adresi bu şekilde. İnternetten market alışveriş için ayrı sitesi var. Teşekkür ederim. İlk kez böyle bir hediye aldık bir marketten :)

      Sil
  3. Şuan öğrenci olduğum için iş yoğunluğu ve internettrn market alişverişi gibi konulara sicak bakmiyorum, haliyle gerek de duymuyorum. İlerde çalişma hayatinda bu düşüncem değişir mi bilemem tabii :) Sadece kitaplarımı internetten alıyorum daha iyi oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence fiyatı uygun olduktan sonra market alışverişleri de internet üzerinden yapılabilir. Üstelik zamandan da tasarruf ediyorsun. Bence denemelisiniz :)

      Sil
  4. Güzel bir hediye olmuş güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. ben de hep migrostan alışveriş yapıyordum, hemen burayı da inceleyim bir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanılmıyorsam migros internet alışveriş sınırı 250,00.-TL gibi bir şeydi ve bence yüksek bir tutar. Buraya da bak canım bence. :)

      Sil
  6. (online alışveriş çılgınları bunu beğendi.)

    YanıtlaSil
  7. Adınıza özel, kişisel bir hediye gelmesi sendirici bir durum. İnsanın kendisini özel hissetmesini sağlar bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. Adıma özel hediyeleri hep sevdim. Eşim de çok sevindi :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?