Ana içeriğe atla

Tuncer Sücü - Sarı Dayı'nın Öyküsü

 

Tuncer Sücü Sarı Dayı'nın Öyküsü 

Bir adam, bir acı, bir hayat... Sarı Dayı'nın kırık dökük anılarında, umudun ve umutsuzluğun dansına şahit olacaksınız. Yalnızlıkla yoğrulmuş bu hikâye, bir babanın en büyük kaybını anlatırken, hayata tutunma çabasının ne denli zorlu olduğunu gözler önüne seriyor. Tren kazasının ardında saklı sırlar, insanın karanlık yüzü ve adaletin şekillendiği bu romanda hem acının derinliklerine inecek hem de adalet arayışına ortak olacaksınız.

Tuncer Sücü'nün kaleminden dökülen bu eser, okuyucusunu sorgulamaya, empati kurmaya ve belki de kendi hikâyesini yeniden yazmaya davet ediyor. Sarı Dayı'nın Öyküsü sadece bir roman değil; insanın en karanlık köşelerine ışık tutan, etkileyici bir yaşam portresi.

Basım Yılı : 2025

Sayfa Sayısı : 140

Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık

Reklam değildir. Gönüllü paylaşımdır.

Yorumlar

  1. Bu harika paylaşım için teşekkür ederim Tuncer Sücü

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Füsun - Bir Olur Da Beni Ararsın

Merhabalar Şimdi diyeceksiniz ki bu Füsun? Nereden çıktı? Füsun Tokyürek şarkıcı Nalan Tokyürek'in nam-ı diğer Of Aman Nalan'ın kardeşidir.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Mehtap Soyuduru Çiçek - Çiçek Gelin Kitap Tanıtımı

Sıra dışı bir anlaşmalı evlilik hikâyesine ne dersiniz?

Yalan Rüzgarı Dizisi ile Nostalji

 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Fatih Murat ARSAL - Yalnız Gözlerin İçin

Merhabalar Fatih Murat Arsal ile tanışmam Anlaşma romanına dayanır ancak yorumlamak için öncelikle Yalnız Gözlerin için kitabından başlamak istedim.

Aşkın Nur Karataş - Ateşli Kitap Tanıtımı

Kural tanımazlık ve yaramazlık sadece Rock yıldızlarına has değildir.

Meşhur Köfteci Mustafa Adapazarı (Islama Köfte)

Merhabalar Sapanca gezimizden dönerken Adapazarı'na yakın olduğumuzdan ve benim oğlum kadarken yediğim, bu yaşıma kadar yeniden yemek nasip olmayan ıslama köfteyi maalilemle yeniden yemek ve bu lezzeti onlarla da paylaşmak adına Adapazarı'na uğradık.

Adana Nöbetçi Eczaneler 15.08.2025

 

Halil Serkan Öz'den Miras Kalan 64 Kitaplık Okuma Listesi

Merhabalar Halil Serkan Öz'ü çoğu kişi bilmeyebilir.