Ana içeriğe atla

Fatih Murat ARSAL - Yalnız Gözlerin İçin


Merhabalar

Fatih Murat Arsal ile tanışmam Anlaşma romanına dayanır ancak yorumlamak için öncelikle Yalnız Gözlerin için kitabından başlamak istedim.
Yalnız Gözlerin İçin konusu bakımından klasik gibi görünse de Fatih Murat Arsal anlatımı ve olayların akıcılığıyla sizi sizden alıyor ve kitabın sonunda buluveriyorsunuz kendinizi.Tüm kitaplarını okumuş biri olarak belki de (buna henüz yayınlanmamış kitapları da dahil) karakterler açısından onlara aşık olarak bulabilirsiniz kendinizi ama tabiki öyle bir dünya yok. 

Gelelim kitaba; Tahir yakışıklı, zengin, karizmatik kısaca her yönüyle mükemmel bir işadamı olmasının yanı sıra devlet için de çalışan biridir. Günün birinde yine devlet tarafından verilen bir görev de çıkan çatışma sırasında bir genç ölür ve ölürken de kardeşini Tahir'e emanet eder. Tahir uzaktan Güney isimli kızı izlemekte ve ona her açıdan yardımcı olmaktadır. Ancak kızın bu durumdan haberi yoktur. Bir gün bu yardıma ortak olan kişi kimsenin Güney'i Tahir gibi koruyamayacağını düşünerek ve Tahir'in de haberi olmadan bir yardımcıya ihtiyacı olduğundan dolayı Güney'i iş görüşmesi için Tahir'in bürosuna yönlendirir. Peki ya sonrası. Roman ilerledikçe bu ikilinin birbirlerine olan aşkını ve kavuşamamasını, içten içe birbirlerine olan ama bir türlü su yüzüne çıkamayan sevdasını okuyacaksınız. Kimi zaman yeter artık dediğim yerler de olmadı değil. Peki ama kavuştular mı? Sonrası tabii ki kitapta.

FMArsal kitaplarını hangi ruh haliyle yazıyor bilemiyorum ama bakış açısı, kadın erkek ilişkileri üzerine yazdıkları bence gayet güzel. Her ne kadar yazdığı erkek ve kadın karakterler ulaşılmaz olsa da sonu güzel biten aşk romanları okumak herkesin hoşuna gider diye düşünüyorum.Mutlu sonları hepimiz seviyoruz ne de olsa.Bir FMArsal fanatiği olarak okuduğum tüm kitaplarını arkadaşlarıma da okutuyorum ve herkesin bu konuda olumlu tepkisini alıyorum. İçinden ben dahil karakterlere aşık olanlarda yok değil hani.

Tanıtım Bülteninden

Sevgi nelere engel olabilir?

Acı dolu bir kalbin ilacı olabilir mi?
Gizemli bir adama olan öfkeyi yok edebilir mi?
Peki ya bitmez sanılan bir nefretin verdiği sızıyı dindirebilir mi?

Tutkuyla harmanlanan nefretin çöküşüne,

Sırlarla harmanlanan sevginin mücadelesine şahit olun…
Kazanmanın hüznünü, yenilmenin güzelliğini hissedin…
Mavi gözlerde kaybolan bir adamın aşkı için direnişini okuyun…
Ve acılı bir kadının adım adım sevgiye boyun eğişini görün!
Gülümseyeceğiniz, hüzünleneceğiniz ve sonunda mutlu olup keşke bitmeseydi diyeceğiniz bir FMArsal romanı…
Sayfa Sayısı : 776
Baskı Yılı : 2014
Ephesus Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?