Ana içeriğe atla

Meydan Okuma 16 Gün / 16 Yazı #7

Merhabalar

Meydan okuma yedinci gününde beni zorlayan sorulardan biri var sırada.
O zaman başlayalım bakalım. 

7. Hangisini tercih edersin? Gün doğumu ya da gün batımı ?
Bu soru beni gerçekten çok zorladı. Sabahın seher vaktini de, akşam gün batımını da ayrı ayrı severim. Her birinin bana hissettirdikleri, bana kattığı anlamlar çok fazladır. Ancak mutlaka birini tercih etmem gerekiyorsa bu kesinlikle gün batımı olurdu. 

Gün batımında yenen akşam yemekleri, gün batımında günün muhasebesini yapmak, gün batımında hayaller kurmak, gün batımında yol almak, gün batımında kendine yeni hedefler ve kendini yeni güne daha umutla hazırlamak adına gün batımını tercih ederim. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Sağlıkla ve evde kalın.

Not: Fotoğraf Şeytan Sofrası (Sarımsaklı-Cunda) gün batımında bizzat tarafımdan çekilmiştir. Gün batımını izlemek harikaydı. Yolunuz düşerse mutlaka izleyin. Bayılacaksınız.

Yorumlar

  1. şeytan sofrası memleketimin güzeliklerinden gün batımı harikadır zaten orda ...resminize bayıldım...sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bende ikisinide seviyorum. Ama ikisi arasında bir türlü tercih yapamadım.

    YanıtlaSil
  3. hepimiz için zor bir karar oldu. cunda çok güzel bir yer. fotoğraf çok güzel sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. I couldn't choose. Both are very beautiful. :)

    YanıtlaSil
  5. Bence gün batımı. Yaşadığın tüm sorunların bittiği bir yeri izliyorsun ama biliyorsun ki yeni bir başlangıç yapacağın zaman gelecek...

    YanıtlaSil
  6. Doğa ile iç içe yaşanan yerlerde günün doğuşu tarif edilemez aslında :) Gün batımının sakinliğine bende bayılıyorum..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Ece Evren - Geçmişten Gelen Adam Kitap Tanıtımı

Merhabalar Haydi toplanın yamacıma. Sizlere çok güzel bir haber vermeye geldim.  Kitap sitelerinde yeni çıkan kitaplara bakarken bir de ne göreyim? Hepimizin sevdiği ve saydığı sevgili  Ece Abla  yeni bir kitap çıkarmış.

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Sınavlarda Öğrencilerin Verdiği İlginç Cevaplar

Merhabalar Sabah sabah yüzünüzde gülümseme oluşturacak bir yazıyla geldim.