Ana içeriğe atla

John Verdon - Şeytanı Uyandırma Kitap Tanıtımı

Asla o karanlık odaya girme. Sabaha çıkmak istiyorsan şeytanı uyandırma.
Hiçbir cinayet kusursuz değildir. Özellikle Dahi Dedektif Dave Gurney bir olaya müdahil olup hiç kimsenin göremediği detayları ortaya çıkardığında, çıkışı olmadığı düşünülen labirentin çıkışını ustalıkla bulduğunda…

Gurney, bir seri katil üzerine belgesel hazırlayan genç bir kıza danışmanlık yapmayı kabul eder. On yıl önce yaşanan bu olaylarda kurbanların hepsi keskin bir nişancı tarafından zifiri karanlıkta, pahalı Mercedes arabalarını kullanırken, aynı açıdan ve noktadan kusursuz biçimde vurulmuş ve bedenlerinin yanına birer oyuncak hayvan bırakılmıştır. Asla aydınlatılamayan bu cinayetlerin üstüne bir perde çekilmiştir ve kimse bu perdeyi kaldırabilecek kadar cesaretli değildir. Tek bir kişi dışında.

Gurney’in, kimseye izini belli etmeyecek kadar dahiyane bir plan yapmış olan bu  caniyle oynayabileceği tek bir oyun vardır. Ölüm oyunu: Kendini hedef göster, o sana gelsin.

“Zeki bir adamı karmaşık bulmacalar çözerken izlemek müthiş bir keyif. Gurney işte bu yönüyle farkını ortaya koyuyor.”
New York Times

“Her sayfada artan gerilimle, bir psikopatın iç dünyasının derinliklerine ineceksiniz.”
Publishers Weekly

“Şaşırtıcı bir son ve tam bir şaheser. Tırnaklarınızı kemirtecek kadar heyecan verici.”
New York Journal of Books

Basım Yılı : 2013

Sayfa Sayısı : 538

Koridor Yayıncılık

Yorumlar

  1. Amatörce de olsa bu ve buna benzer kurgu hikayeler yazmak istiyorum. Geçtiğimiz haftalarda Herşey Dün Gibi yazumda böyle bir cinayet kurgusu yaptım. Yapabildim mi bilemedim ama okurlardan beğeni de aldı. Mutlu oldum. Ama asıl hayalim kitao yorumlarında da belirtildiği gibi "tırnKları kemirtecek kadar heyecan verici bir cinayet kurgusu.
    Asla o odaya girme !!
    Etkilenmemek elde değil. Acilen okumak gerek.
    Ellerinize sağlık. Güzel bir öneri olmuş Beyda hanım. Kutlarım.
    Kalın sağlaiıcakla....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taner Koç;
      Bence yazabilirsin. Yazmaya başlayanlar da sizin gibi başlayıp kendilerini geiştiriyorlar.
      Çok teşekkürler:)

      Sil
  2. Yazarın 2 kitabını okumuştum, keyifli romanlar. Denk gelirse buna da bakayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adadenizi;
      Ben hepsini aldım ama okumaya fırsat olmadı:)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Öznur Türk Özöncel - Macera Haritası / Üç Kafadar

 

Erişilebilir Meydan Okuma : 65 Yazar 65 Kitap Sonucu

Merhabalar Geçen yıl, yılın hemen hemen yarısına ulaşmışken sevgili  Mutlu Anlar Koleksiyoncusu  güzel bir meydan okuma başlatmıştı.

Fatih Murat Arsal Röportajı - 2 Kitap Hediye

Merhabalar Yazar röportajlarımıza çok sevdiğim aşkı yazan adam Fatih Murat ARSAL ile devam ediyoruz. Kendisine bu keyifli röportaj için tekrar teşekkür ediyor ve sizleri röportajımızla baş başa bırakıyorum.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Kitap Kardeşime Yeni Kitaplar

Merhabalar Kitap kardeşliğim son sürat devam ediyor. Kitap gruplarındaki çekilişler, kitap günü gruplarım derken Samsun'daki kitap kardeşimi tabii ki bu ay unutmadım ve kendisine çok güzel bir paket hazırladım.

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar Sevgili  İzel Tolu  ve  İnciden Notlar  Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim. İzel Tolu Cevapları İnciden Notlar Cevapları

Yıldız Özbay Kara - Bir Demet Gül

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları