Ana içeriğe atla

Jill Shalvis - Bir Hayalin Peşinde

Merhabalar

Şanslı Liman Serisinin beşinci kitabıyla devam edelim bugün.
Aynı zamanda Çikolatakoliklerin de ikinci kitabı oluyor.

Amy Michaels Şanslı Liman'da bir restorantta çalışmaktadır. Geçmişinden kaçarak Şanslı Liman'a sığındığında yanına sadece büyükannesinin günlüğünü almıştır. Amy buradaki hayatından memnundur. En azından öyle bir izlenim vermektedir. Çalışmadığı zamanlarda doğa resimleri yapmak gibi bir hobisi vardır. Çok da güzel resim yapmaktadır. Aynı zamanda büyükannesinin günlüğünü de okumaya başlar. Günlükte anlatılan yerleri görmek ve resmetmek için can atar. Hayallerinin peşinde gittiği bir gün ormanda kaybolunca imdadına yakışıklı orman korucusu Matt yetişir.

Matt Bowers kasabada korucu olarak görev yapmaktadır ve Şanslı Liman'ın yakışıklı korucusunun kızlar peşindedir. Ancak Matt ilişkilere sıcak bakmaz. Ta ki, Amy ile ormanda yalnız kalana kadar. Amy Matt'in dönüm noktasıdır. Her ne kadar birbirlerinden kaçsalar da, Bir süre sonra ikisi de birbirlerini görmek için bahaneler üretmeye başlarlar. Aralarındaki çekim karşı konulacak gibi değildir.

Şanslı Liman serisinin beşinci kitabını sevdim. Her ne kadar çikolata, tatlı sevmesem de, bu kitabı okurken acayip şekilde çikolata yemek istedim. Sanırım etkileşim oldu. Kitap benim şezlong kitaplarımdan. Kafa dağıtmalık okunabilir. Ama daha önce yaptığım yorumu burada da yapmak istiyorum. İçinde fazlasıyla cesur sahneler var. Maalesef atlayarak okuduklarımdan oldu.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Güzel, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gün sizlerle olsun.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Amy Michaels, Şanslı Liman’daki yeni hayatından oldukça memnundu. Kasabanın yerel restoranında çalışıyor,çikolata kulübünden arkadaşlarıyla vakit geçiriyor veunutmak istediği her şeyden uzaklaşabileceğine inanıyordu. Ancak eksik olan bir şeyler vardı: Huzur, umut ve aşk. Ve Amy bunları, Şanslı Liman’da bulmaya kararlıydı. Üstelik bu arayışında yalnız da değildi. 

Büyükannesinin yıllar önce bu kasabaya yaptığı ziyareti anlattığı ve her kelimesini ezberlediği günlüğü onun yardımcısı olacaktı. Yine de işler tam olarak istediği gibi ilerlemiyordu.İzinli olduğu ilk hafta sonu çıktığı dağ gezisinde, yanlış bir yola saparak kaybolduğunda, kendisini orman korucusu Matt Bowers’ın kollarında buldu. 

Ve Matt, onun için bu ıssız yerdeki her şeyden daha tehlikeliydi. Tutkuları alev almak için ufak bir kıvılcım beklerken, Amy aşkın çikolatadan daha tatlı olduğunu kısa sürede keşfedecekti.

Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 416

Nemesis Kitap

Çevirmen : Burcu Gönül

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.