Ana içeriğe atla

Özlem Çorapçı Aydemir - Aşk Yeşildir

Merhabalar

Özlem Aydemir kalemi ile Genç Patron kitabı sayesinde tanışmıştım.
Hatta hikayelerini wattpad'de takip de ettim. Genç Patron hikayesinde Çağlar ve Merve ikilisi aşırı dikkatimi çeken bir çift olmuştu. Çağlar'ın umursamaz tavrı, Merve'nin inadı derken mükemmel bir ikili olacaklarının sinyali zaten o kitapta verilmişti. Bu ikilinin hikayesinin tamamını okumak için sabırsızlanıyordum ki, kitap kardeşim sağolsun kitabı bana hediye etti ve merakımı da giderdi.

Merve hayata zorluklarla başlamış biridir. Hayatını anne ve babası olmadan, yetiştirme yurdunda büyüyerek geçirmiştir. En yakın arkadaşı ve hayattaki tek dostu Azra sayesinde de hayata daha da sıkı sıkıya tutunmuştur. 

Çağlar Albayrak hayatı boyunca ciddi ilişkilerden uzak durmuş, hiçbir zaman gerçek anlamda bir ilişki yaşamamış biridir. Ta ki bir metroda bir çift yeşil göze aşık olana kadar.

Çağlar metroda gördüğü gözleri sonrasında şirketinde gördüğünde hem çok şaşırır, hem de çok mutlu olur. Merve Çağlar'ın çalıştığı şirkete staj programı için gelmiştir ve Çağlar Merve'yi hayatına dahil edebilmek için Merve'yi ufak bir düzenleme ile asistanı yapar. Bundan sonrası iki keçinin köprüden geçişi gibidir.

Aslında bu kitabı çok büyük beklentiyle okudum ama kitap tam olarak beklentilerimi karşıladı diyemem. Zira bazı yerlerde gereksiz ayrıntılar varken, ayrıntı olması gereken yerlerde de hızlı geçişler hayli fazlaydı. Bunun yanı sıra bir yerden sonra Merve'nin gereksiz inadı, sürekli yanlış anlamaları beni sıktı. Oysa Genç Patron'da daha neşeli bir hikaye okuyacağımı düşünmüştüm. Fakat beklediğim gibi olmadı. 

Çağlar kitaptaki favorimdi zira Merve'ye dayandı. Daha ne olsun. Ne aşkmış arkadaş. Adam sonuna kadar direndi. 

Aşk Yeşildir kitabını maalesef çok sevdiğimi söyleyemem. Editör kaynaklı sıkıntılarda vardı. Keşke biraz daha kontrol edilerek basılmış olsaydı.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Aşk, sağlık ve kitapla geçen günleriniz olsun.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Bazı İnsanların Gözyaşları Kahkahasında Saklıdır.

Akacak her bir damla gözyaşı bir kahkaha olup yayılır yüzüne…
Tıpkı acısını, hüznünü, yalnızlığını kahkaha maskesinin ardında saklayan Merve Şimşek gibi… Bazı insanlar ise en başında hisseder yaklaşan aşkı..
Bir çift yeşil göz değer deniz mavisi gözlerine..
O yeşil gözler nehir misali kalbine akar… O nehirin kalbine can veren suyu, hiç bitmesin diye diler kalbin sahibi.. Tıpkı Merve Şimşek’in nehir misali kalbine akan yeşil gözlerine aşık olan Çağlar Albayrak gibi..
Aşkla Seven Adamlar Serisi
Aşkın Rengi Kırmızıdır Diyen Merve Şimşek İle
Aşkın Rengi Yeşildir Diyen Çağlar Albayrak’ın
Mükemmel Aşkı İle Devam Ediyor…


Basım Yılı : 2018

Sayfa Sayısı : 384

Parola Yayınları

Yorumlar

  1. Çağlar mavi gözlü birine aşık olsaydı Demek ki aşk mavidir diyecekti.Yazara göre aşk göz renginden ibaretmiş meğerse.

    YanıtlaSil
  2. Face'te takip ediyorum özlem çorapçıyı...

    YanıtlaSil
  3. sevdim bunu bak okuyums. yenilerden miraç çağrı ile songül ünsalı aldım okudum. hafif ve dramdılar. okurum işallah bütün yazarlarııı yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Onlar dram yazıyor ve roman şeklinde olmadığı için pek tarzım değil. Bende bir sürü yazar okumak istiyorum :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?