Ana içeriğe atla

Özlem Aydemir - Genç Patron

Merhabalar

Geçen sene gittiğim Kuşadası bayram tatilinde otelde iki günde bitirdiğim bir kitapla geldim.
Kitap okunalı uzun zaman oldu ancak yorumunu girmeyi unutmuşum ve geçen gün kitaplığımda gözüme ilişince yorumunu yazayım dedim.

Azra ve Bora aynı üniversitede okuyan iki gençtir. Azra Bora'dan hoşlanmaktadır. Bora ise bir iddaa uğruna Azra'ya yakınlaşır ve birlikte bir gece geçirirler. Fakat gecenin sabahında Azra iddaa meselesini öğrenir ve dünyası başına yıkılır. Her ne kadar Bora bu işe iddaa uğruna girişse de Azra'dan etkilenir ama gerçeği öğrenen Azra'nın gidişine engel olamaz.

Yıllar sonra Bora ve Azra aynı şirkettedir. Bora Azra'nın patronudur. Azra Bora'yı ilk defa görüyormuş gibi davranmaya çalışır ama zaman aslında bir çok şeyi değiştirmiş midir? Yoksa aşk ilk günkü aleviyle mi devam etmektedir? Bunu da zaman gösterecektir.

Önce kitabın eksi yönleriyle başlamak istiyorum. Zira o kadar göze batıyordu ki; bir ara kitabı okumayı bırakmakla bırakmamak arasında gidip geldim. Yayın evi tarafından sanırım kitaba hiç editör kontrolü yapılmamış. O kadar çok düşük cümle, yazım yanlışı var ki; sanki yazardan alınıp basılmış gibi. Normalde ufak tefek basım hatalarına takılan biri değilim. Ne kadar göze battığını siz düşünün. Yeni basım olacaksa lütfen bu öneri göz önünde bulundurulsun.

Kitap boyunca Umutsuz Ev Kadınları mı yoksa Küçük Kadınlar mı? desem bilemedim. Sürekli bir entrika, sürekli bir olumsuzluklar zinciri vardı. Kitabın uzaması adına tabii ki entrika ve kötü olaylar koyulsun. Buna itirazım yok. Fakat bu kadar çok olumsuz olay bir süre sonra baydı. Bazı bölümler gereksiz olmuş. Dozunda bırakılmalıydı.

Kitap genel anlamda bakıldığında ise okunabilecek bir kitap. Editör kontrolü olmamasına rağmen iki günde bitti. Yazarın kalemi akıcı. Azra ve Bora aşkı ise güzel. Dozunda. Bora'nın sahiplenici ruhundan her erkeğe aşılanmalı. Çevremizdeki erkekleri düşününce hatta klonlanmalı dediğim bile oldu.

Yazarın diğer kitapları Gün Işığım, Gecemin Yıldızı ve Aşkın Büyüsü. Gün Işığım kitabını okudum. Yorumu yakında gelecek. O da yorumlamayı unuttuklarım arasında. Gecemin Yıldızı wattpad ortamında okumuştum. Kitap haliyle yeniden okuyacağım. Ancak Aşkın Büyüsü kitabını alsam mı? bilemiyorum. Zira Hande'nin aşkını ne kadar okumak istesem de, kitabın sonunu bildiğimden dolayı kararsızım. Hande'nin sonunu diğer kitaplarda okurken çok ağladım. Kendi hikayesinde kesin daha fazla ağlarım.

Yazar Özlem Aydemir'e yeni kitaplarında başarılar.

Bugünlük bu kadar. Hepinize hayırlı iftarlar. Afiyet olsun.

Hoşçakalın. Kitap okumayı unutmayın.

Tanıtım Bülteninden

İçini titretir sevdiğinin dokunuşu, dur diyemez, duramazsın. Yanlış, hata bilmezsin. O dakika her şey doğru gelir kalbine.

Azra için de öyle olmuştu. Sevdiğinin dokunuşu, ateşi ne kadar yanlış olsa da karşı konulmaz bir istekle doğru gelmişti ona. Ta ki o gecenin sabahında bu karşı koyamadığı bakış, gülüş, dokunuşların aslında bir iddia olduğunu öğrenene kadar. Saf, temiz bir bedene dokunmanın nasıl hissettirdiğini bilmezdi Bora. Ta ki o kirli elleri Azra’nın tenine dokunana kadar. Ona git demesi gerekirken bu duyguya karşı koyamaması, ne kadar pislik biri olduğunun ispatıydı.


Tek bir gece yıllarca akılda kalır mı? Kalmıştı. O gece her anı ile Bora’nın aklında kalmıştı, acı ama unutulmaz bir anı olarak. Bu birbirlerinde unutulmaz iz bırakan kalpler yıllar sonra iş hayatında karşılaştı ve olanlar oldu. Saf ve masum Azra; seksi, çekici ve dişli mi dişli bir asistan. Çapkın, umursamaz ve serseri Bora; pişman, kıskanç, âşık mı âşık bir patron. Biri nefretle, diğeri ise aşkla bakan iki kalp. Mutluluğa giden yolda karşılaşılan acılar, yanlış kararlar ve tüm olumsuzluklara rağmen gittikçe büyüyen bir aşk.


Her hata son değildir. Bazen bir hata, düzeltmek için gireceğin yol ile mükemmel bir doğruya dönüşebilir. İşte, geçmişte yaptığı hatayı aşk yolunu izleyerek telafi eden Bora’nın hikâyesi, Genç Patron…


Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 576

Parola Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?