Ana içeriğe atla

İdefix Kitap Alışverişim

Merhabalar

Kitap alma konusundaki vetom devam ederken ben yine kitap almaya devam ediyorum.
Ne kadar hoş değil mi? Evden atılmam, kedi gibi kapının önüne koyulmam an meselesiyken ben ne yapıyorum? bacağımı bırakıp, kafama sıkmaya devam ediyorum. Ama olsundu, ben böyle mutluydum. (Eşime çaktırmadan eve götürmeye devam. Yakalanırsam sonum kötü olacak ama hayırlısı) Bakalım bu sefer neler almışım. Farklı tarihlerde iki alışveriş yaptım. Aslında sonradan aklıma gelmemiş olsaydı tek alışveriş yapabilirdim ama ne yapalım sağlık olsun. Hadi bakalım neler almışım?

Ayşegül Çiçekoğlu Gözyaşlarımız kitabını çıktığı günden beri okumak istiyordum ama fiyatından dolayı alamamıştım. Eskisine göre fiyatı düşük olduğundan, çok da merak ettiğimden hemen sepete ekledim. Bu arada Ayşegül Çiçekoğlu'nun yeni kitabı da yakında raflardaki yerini alacak. Sevenlerine duyurulur. Yeni kitabı çıkmadan eskisini okumam lazım.

Aşkın Nur Karataş kalemini sevdiğim yazarlardan. Tüm kitaplarını aldım. Soğuk serisini beğenmiştim. Sırada diğer kitapları da var. Son çıkan kitabı Yalancı'yı kitaplığıma katmak isterken fiyatının uygunluğu nedeniyle hemen aldım.

Madeline Hunter Kalbin Kuralları. Bu yazarı daha önce hiç duymadım. Gün grubundaki arkadaşımın istediği kitap olduğundan aslında bu kitabı almak adına sipariş verdim. Diğer kitaplarda kargo nedeniyle eklediğim kitaplar oldular. Pişman mıyım asla.


Yeni bir yıl yaklaşırken çok sevdiğim kitap kardeşime, çok sevdiği bir kitabı hediye etmek istedim. John Steinbeck Gazap Üzümleri kitabını kendime henüz almadım fakat kitap kardeşime aldım. Benim de çok merak ettiğim kitaplardan. Kendime de yakın zamanda sipariş vermeyi düşünüyorum.

Hatırlarsanız geçtiğim ay sizlere Rukiye Türeyen Kanadı Kırık Meleğe Destek yazımı paylaşmıştım. Bu yazımda doğuştan engelli olan yazarın hayatla mücadelesi için iki yılda tek elinde tek parmakla kitap yazdığını söylemiştim. Şu anda kendisinin kitap satışları oldukça iyi gidiyormuş. Bir çok sitede de geçici olarak temin edilememektedir yazıyor. Yeninden stoğa geldiğinden başka kitap arayışına girmeden kendisine destek amaçlı kitabını satın aldım. Umarım dileklerine bir an önce kavuşur. Okuduğumda yorumumu da sizlerle paylaşacağım. Hadi bakalım destek için sizlerde kitabı satın alın.

İlk siparişime 66,05.TL öderken ikincisine 34,30.TL ödedim. İkinci sipariş  verdiğim zaman 30,00.-TL üzerine kargo bedava kampanyası olduğundan çok fazla kitap almama gerek kalmadan siparişimi tamamlayabildim.

Ynei yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Soğuk kış günlerinde üşütüp, hasta olmayın. Kitaplı günler. Mutlu pazarlar.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Bu veto durumu bende de var canım ama durmak yok okumaya devam

    YanıtlaSil
  2. Gazap üzümleri 😊 çok sevdiğim bir kitaptır çok fazla okumak istediğim kitap var sipariş vermek istiyorum kapıda ödeme alternatifi olan çok az site var 😞

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslı Ergüven;
      Ben kartla ödeme yaptığım için sorun olmuyor. Gazap Üzümlerini 2019 yılında okuyacağım inşallah :)

      Sil
  3. Ben de sepete epey bir şey attım ay sonu alicam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevkoz;
      Bende en son 2000 üstünde alınacak kitap vardı. Sen düşün gerisini :)

      Sil
  4. Gazap Üzümleri'ni ben de okuyacağım inşallah. :) Keyifli okumalar sana da şimdiden!

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel tercihler yapmışsınız. hepsi çok güzel bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elmas Koçan;
      Çok teşekkürler. Hepsini okuyacağım inşallah :)

      Sil
  6. Gerçekten iyi bir okuyucusunuz Beyda Hanım, başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  7. te allam yaaa sen uslanmıcan hihihi :)

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel seyler almissin canim keyifle oku hepsini 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.