Ana içeriğe atla

KDZ Ereğli Kitap Fuarı 22 Eylül - 22 Ekim 2018

Merhabalar

Şu ana kadar yapılmış olan en uzun kitap fuarı duyurusuyla geldim.
Bu zamana kadar bir aylık kitap fuarına hiç rastlamadım. Buna İstanbul'da dahil. Ancak tesadüfen fark ettiğim ve muhtemelen de çok fazla reklamı yapılmadığından sanırım kenarda köşe de kalmış. Ama yine de geç kalınmış sayılmaz. Çünkü fuarın bitmesine daha oldukça uzun zaman var. O zaman detaylara geçelim.

KRZ Ereğli Kitap Fuarı 22 Eylül 2018 Cumartesi günü başladı ve 22 Ekim 2018 Pazartesi gününe kadar Av City AVM karşısında kitap severleri ve tüm kitap dostlarını kabul edecek. 

Fuar Zonguldak Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenleniyor. Fuarda açılışa özel 1000 adet ücretsiz kitap dağıtımı yapılacak. 

Fuar süresince yazar ve şairleri kitaplarını imzalarken, söyleşi ve dinletilerde olacak. Önümüzdeki günlerde olacak yazar ve şair imza günleri ise şöyle;

2-3 Ekim Çağlayan Yılmaz, Emrullah Özdemir, Tarkan Suçıkar, Ahmet Haldun Terzioğlu, 5 Ekim Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil, 6 Ekim Vehbi Vakkasoğlu, 8 Ekim Yusuf Piliç, Dilara Keskin, Emre Gül ve Koray Yersüren, 10 Ekim Kahraman Tazeoğlu, 13 Ekim Hasan Ali Toptaş, 15 Ekim Birsen Ekim Özen.

Fuara katılacaklara keyifli fuarlar.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın.

Kitapla ve hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Borsada Kredili İşlem Nedir?