Ana içeriğe atla

Crystal Green Bay Resort & Spa Hotel Bodrum

Merhabalar

Yazılacak çok yazı olunca tatil yazıları genelde aralara kaynayabiliyor.
Crystal Green Bay Resort & Spa Hotel Bodrum Kurban Bayramı tatilinde 4 gece 5 gün konaklamayı tercih ettiğimiz tesisti. Crystal Hotellerinin birkaç tanesinde konaklamış biri olarak kıyas yapma şansına da sahibim. 

Öncelikle Bodrum'u bölge olarak bilmeyenler için söyleyeyim; öyle Antalya Bölgesi gibi her şey ya da ultra her şey dahil konseptini her daim bulabileceğiz bir yer değil. Yani olanlarında fiyatları yüksek. Bu nedenle indirimde kaliteli bir otel bulduğunuzda kaçırmamanız gerekiyor. Bodrum bölgesi konsept olarak yarım ya da tam pansiyon, bazı yerlerde de oda-kahvaltı şeklinde hizmet veriyor. Üstelik her şey ya da ultra her şey dahil sistemleri de Antalya Bölgesi gibi değildir. İlk kez gidiyorsanız yadırgayabilirsiniz.

Crsytal Green Bay bölge olarak çok güzel bir yerde. Bir koyun içinde. O kadar sessiz ve sakin ki; insanın sahilden hiç kalkası gelmiyor. Yanında otel olmadığından koy sadece otel müşterilerine ait. Yani Antalya kıyı şeridinde yaşadığınız o kalabalık ve hengame burada yok. Denizi maalesef yüzme bilmeyenler için uygun değil. Birden derinleşiyor. 

Yeme-içme kalitesi diğer Crystallerle maalesef kıyaslanamaz. Ama Bodrum bölgesine göre oldukça iyi. 

Temizliği gayet iyiydi. Odalara her gün düzenli şekilde temizlik hizmeti verildi. Personel gayet ilgili ve güler yüzlü. 

Tesis çok büyük olmadığından bir yerden bir yere ulaşırken zaman kaybı olmuyor. Dolayısıyla otelde kaybolma durumunuz da söz konusu değil.

Tesis Bodrum bölgesinin iyi otelleri arasında yer alıyor. Ancak koyda olmasından dolayı benim tekrar konaklayacağım bir yer değil. Hem denizinin birden derinleşmesi, hem de karşınızda uçsuz, bucaksız deniz göremiyor olmanız nedeniyle maalesef bana hitap edemedi. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Hayatınız hep tatil tadında geçsin.

Hoşçakalın.

Adres : Meşelik Mahallesi, Bodrum, Kuyucak Mevkii, 48000 Milas/Muğla
Telefon : (0252) 374 50 10


























Yorumlar

  1. bir önceki yaz Bodrum tatili için incelemiştim bu oteli,tercih etmemiştik bazı olumsuz yorumlar vardı.Sanırım sizde pek olumlu değilsiniz.Tatil resimlerine bakmak şimdiden kış havasına giren buralarda iyi geldi yine de.Bodrum bodrum:) sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Mehtap;
    Otel kötü değil. Ancak insanlar yazıda da söylediğim şu yanılgıya düşüyorlar.Antalya otelleri ile Ege'yi kıyaslayamazsınız. Antalya'nın kötü diyebileceğiniz oteli Ege bölgesinde iyi bir otel durumuna geliyor. Çünkü genel olarak konsept farkı var. İnsanlar senelerce Antalya'da tatil yapıp bir kez Ege'yi deneyelim dediklerinde oteli yerin dibine sokuyorlar. Ama bu bölgedeki otellerde hizmetin en üst noktası bu. Daha fazlası olmuyor. Daha fazlasını isteyince kişi başı dudak uçuklatan cinsten fiyatlar ortaya çıkıyor. Benim burayı tercih etmeme nedenim tamamen deniz kaynaklı. Yüzme bilmediğim için denize pek girdiğim söylenemez. Birden derinleşiyor. Deniz olarak birden derinleşmeyen yerleri tercih ediyorum. Sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
  3. hiç bilmediğim kalmadığım bir yer aklımda olsuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Beklentiler kişilere göre değişiyor :) Aklında olsun:)

      Sil
  4. Güzel bir tatil olmuş. Sizin adınıza sevindim. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğçem;
      Kesinlikle güzeldi :) Darısı başına canım benim :)

      Sil
  5. Kaldığınız otel çok güzelmiş. Yemekler şahane. Antalya üzerinde kaldığım bir otelde herşey dahil konsept olmasına rağmen düzgün türk tatlısı bulamamıştım.
    Bodrum'a gitme fırsatı hala bulamadım. Biz genelde önünden geçmeyi ve Marmaris İçmeler'e devam etmeyi tercih ediyoruz.
    Güzel bir tatil olmuş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.