Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 51

Merhabalar

Kurban bayramında gittiğimiz tatilde biten ürünlerin hemen fotoğraflarını çektim ve kendime yeniden yük yapmadan hemen çöpe sallaıdm. Hadi bakalım neler bitirmişim?


Yver Rocher Dökülmeye Karşı Şampuan. Bu üründen kaç kutu bitirdim bilmiyorum. İndirim dönemlerinde alıp stokluyorum. Saç dökülmemi oldukça azalttı. İndirimde yeniden alınır. 


Yver Rocher 3 ü 1 Arada Güneş Sonrası Nemlendirici Onarıcı Süt. Bu ürünü güneş sonrasında uyguladığımda cildimde güzel bir nemlendirme sağlıyor. Güneş sonrasındaki kızarıklığı da geçiriyor. Yüz bölgesine de uygulanabilen ürün tatile giderken çantanıza eklenebilecek bir ürün. Paraben ve renklendirici içermiyor.

Yver Rocher Limonlu Duş Jeli. Bu ürünü oğlum limonlu ürünleri çok sevdiğinden istemişti. Kokusu fena değil. Ancak yeniden almayacağım bir ürün.

Yver Rocher Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi 50 SPF UVA PA+++ Güneşe çıkmadan önce uyguladığım ürün aynı zamanda ciltte oluşabilecek lekenlemeleri de önlüyor. Ciltte aynı zamanda ışıltı ve parlaklık sağlıyor. Makyaj bazı olarak da kullanılabilir. Kışında uyguladığım ve çok severek kullandığım bir ürün.


Yver Rocher Monoi Bronzlaştırıcı Aromatik Yağ. Ürünün kokusuna hayranım. Parfüm gibi kokuyor. Güneşe birkaç gün maruz kalmış cildime uyguladığımda daha bronz olmamı sağlıyor. Ben teleme peyniri gibi olduğumdan aman aman bir bronzluk vermiyor maalesef. Ancak süt beyazı görüntümden de kurtulmuş oluyorum. İndirim döneminde yeniden alınabilir. Ciltte aynı zamanda nemlenme de sağlıyor.


Yver Rocher 50 GKF Sprey Güneş Sütü. Bu ürün pompalı şişede olmasından dolayı kullanım kolaylığı sağlıyor. Güneşe karşı koruması güzel ve severek kullandığım bir ürün. Genellikle kışa girerken %50 indirim döneminde yeni sezon için stokladığım bir ürün. Cildi nemlendirmesi,  yapışkan bir his bırakmaması ve kokusu güzel. Mineral yağ ve paraben içermiyor. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okumayı ve gülümsemeyi ihmal etmeyin. Hayat sevince ve gülünce güzel.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. şampuanı merak ettim. Dökülmeyen saçlarımı özledim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saadet uslu;
      canım dene bence. Bu zamana kadar önerdiğim herkes memnun kaldı. Sevgilerimle :)

      Sil
  2. maşallah maşallah kozmetiği de kitap gibi bitiriyooon hemaaan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deep;
      zaten kozmetik yazılarımı hiç bitiremiyorum. Evde gene bir çanta oldu. Yiyorum resmen :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.