Ana içeriğe atla

Ayşegül Çiçekoğlu - Gözyaşlarımız Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Sizlere uzun zamandır yeni kitap önerisiyle gelmediğimi fark ettim ve hemen hali hazırda yakında sıcak sıcak fırından çıkacak bir kitap önereyim istedim.
Aslında ben Ayşegül Ablanın kitaplarını tanıtırken acayip heyecanlanıyorum. Ne yazsa okurum dediğim insanlardan kendisi. Daha önceki hikayelerini mutlaka wattpad'de okumuş oluyordum ama şu anda çıkacak kitabını bende bilmiyorum. Ve bu sefer bir kat daha fazla heyecanlıyım. Kitap şu anda matbaada. Yakın zamanda da raflardaki ve internet satış sitelerindeki yerini alacak. Hadi bakalım arka kapak tanıtımına bakalım. Sabırsızlıkla beklediğim kitabın kapağını da ayrı bir sevdim. Ayşegül ablacığım bol okurlu bir kitap olsun. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

"Zaman herkese göre farklı geçer. Kimilerine günler hiç geçmez hele ki kavuşmak istediğin biri varsa ya da olmasını beklediğin bir olay... O zaman sanki yerinde çakılı kalır. Benim için de öyleydi. Kavuşmak istediğim iki kişi vardı hayatımda: Biri benim yüzümden toprağın altında yatıyordu. Ona kavuşmam için ölmem gerekiyordu. Diğeri de her gece hasretiyle küçücük giysilerine sarıldığım oğlum Haluk'tu. Onun için hayatta kalmam gerekiyordu. Bense Araf'ta kalmıştım. Ne ölebiliyordum. Ne yaşayabiliyordum. Sonsuz bir döngünün ortasında ve zamanın durağanlığında asılı kalmış gibiydim. Gündüzleri güçlü kadını oynarken geceleri bir zavallıydım. Geçmek bilmeyen günleri bir pranga gibi peşimde sürüklüyordum."

Yakasını bir türlü bırakmayan geçmişiyle baş etmeye ve kendini bulmaya çalışan ünlü bir yazar, Öykü.

Geçmişin derinliklerinden çıkıp gelerek, yaşananların aslında öyle olmadığını anlatan bir büyükanne, Piraye.

Piraye Hanım'ın son nefesinde kendine verdirdiği sözü tutmaya çalışan genç ve başarılı bir avukat, Doruk.

Acılarla geçmiş bir ömrün ve hiç kimselere anlatılmayan sırların, günün birinde ortaya çıkmasıyla birleşen hayatlar. Nefret edilen yerde gerçek aşkı bulmanın, küllerinden yeniden doğmanın hikayesi...

Belki de kalbimizde ağlamayı durdurabilecek tek şey gözyaşlarımızdır.

Basım Yılı : 2018

Müptela Yayınları

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Fuat Baray - Diz Çökmeyen Çocuk

Hasan Tülüceoğlu - Ateş Yakmayınca

 

Sevginin Gücü Film Yorumu

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Fatih Murat Arsal - Nefretten Sonra

Merhabalar Natalia gençliğinin baharında babasının ölümü ile hayatta tek başına kalır. Bir yabancının evlerine gelip babasıyla konuşmasından sonra babası kendini öldürür. Babasının ölmeden önce Natalia'den istediği tek şey vardır. Tamer denen o adamdan intikamını alması.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Sosyal Medya Bildirim Çılgınlığı

Merhabalar İnsan hastayken gözü bir şey görür mü?